Βρέθηκαν ναρκωτικά και σύνεργα χρήσης στη βίλα που βρέθηκαν νεκροί ο 35χρονος αστυνομικός και η 24χρονη σύντροφος του που την αναζητούσαν οι γονείς της! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρέθηκαν ναρκωτικά και σύνεργα χρήσης στη βίλα που βρέθηκαν νεκροί ο 35χρονος αστυνομικός και η 24χρονη σύντροφος του που την αναζητούσαν οι γονείς της!

Νεκροί βρέθηκαν ένας 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε παλαιότερα στην Αθήνα και τώρα στο Α.Τ. Ερμιονίδας με την 24χρονη φίλη του σε υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή της Βερβερόντας στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας... 

Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Πέμπτης (10-01-2019)μέσα στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ δίπλα στα πτώματα βρέθηκαν ναρκωτικά και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο ιατροδικαστής
απέκλεισε κατά την αυτοψία το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του νεαρού ζευγαριού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

Οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη (08-01-2019) πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε, μάλιστα, o 35χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό. 

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA