«ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ»: Νέα κίνηση για τον Δήμο Ερέτριας - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ»: Νέα κίνηση για τον Δήμο Ερέτριας - Δείτε την ανακοίνωση!

Δείτε την ανακοίνωση που απέστειλε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Μανώλης Μανής, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος Τύπου της κίνησης «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ»:

«Αγαπητοί Δημότες

 

Νιώθουμε ότι ΗΡΘΕ η ΩΡΑ να υλοποιήσουμε την προτροπή που ακούγεται εδώ και χρόνια στον τόπο μας. "Να βγουν οι ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ"! 

Αν ψάχνετε στις επόμενες γραμμές ένα πολιτικό μανιφέστο δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε! 

Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ! Πολίτες ΕΝΕΡΓΟΙ, πολίτες με ΟΡΑΜΑ, με ΕΛΠΙΔΑ, με ΠΑΘΟΣ, με ΟΡΕΞΗ, πολίτες ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ! Νέοι ΕΤΟΙΜΟΙ να αναλάβουμε τις ΕΥΘΥΝΕΣ μας, να αναλάβουμε ΕΜΕΙΣ το ΜΕΛΛΟΝ μας! Νέοι που δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις επερχόμενες εξελίξεις του τόπου μας! ΖΗΤΑΜΕ από ΚΑΘΕ ΝΕΟ να δηλώσει και αυτός παρών! 

Να φωνάξει ΠΑΡΩΝ στο ΣΠΙΤΙ του, στην ΓΕΙΤΟΝΙΑ του, στην ΣΥΝΟΙΚΙΑ του, στον ΔΗΜΟ του! ΘΕΛΟΥΜΕ παράλληλα όμως και κάθε ΕΜΠΕΙΡΗ φωνή της Αυτοδιοίκησης ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ για το ΠΡΟΣΩΠΟ που είναι πίσω από όλο αυτό, γιατί πολύ απλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ! 

ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ για την "ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ" πίσω από όλο αυτό, γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ που θέλουμε να ΕΝΩΘΕΙ με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ποιος είναι ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ... επικεφαλής για ΕΜΑΣ είναι μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΝΕΩΝ ανθρώπων που έχει ΧΡΕΟΣ απέναντι στον ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ. 

Και όπως σε όλες μας τις αποφάσεις έτσι και σε αυτή θα τον ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ συλλογικά και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. 

Απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σε κάθε τέτοια ΔΥΝΑΜΗ να δηλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στο ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου! ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΎ σε έναν ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! Κυρίες και Κύριοι, ήρθε η ώρα για την ΜΑΧΗ της ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ και αυτή την μάχη θα την δώσουμε ΜΑΖΙ!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA