Νότια Εύβοια: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο 50χρονου ναυτικού μέσα σε δεξαμενόπλοιο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο 50χρονου ναυτικού μέσα σε δεξαμενόπλοιο!

Ο 50χρονος από τη Λετονία μεταφέρθηκε με το τουριστικό σκάφος «Άγιος Νικόλαος» στο λιμάνι Καρύστου και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου..

Ένας ναυτικός έχασε τη ζωή του μέσα στο δεξαμενόπλοιο που δούλευε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22-02-2019) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για περιστατικό τραυματισμού 50χρονου μέλους πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «CLIPPER VENUS», σημαίας Νορβηγίας, το οποίο πραγματοποιούσε διέλευση από το Στενό Καφηρέα.

Ο 50χρονος από τη Λετονία, ειδικότητα Α' Μηχανικός, αφού το πλοίο αγκυροβόλησε στη θαλάσσια περιοχή 2 ναυτικά μίλια από το λιμένα Καρύστου, μεταφέρθηκε με το τουριστικό σκάφος «Αγιος Νικόλαος» στο λιμάνι Καρύστου και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου ο ναυτικός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο χώρο του μηχανοστασίου και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα δίπλα στο μπόιλερ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ το πτώμα του άτυχου ναυτικού πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA