Χολαργός - Κύμη 73-66: Οι νεοφώτιστοι την κέρδισαν ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χολαργός - Κύμη 73-66: Οι νεοφώτιστοι την κέρδισαν ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ο Χολαργός επικράτησε (73-66) της Κύμης... 

Οι νεοφώτιστοι έφτασαν τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την παρουσία του στα πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού περιμένει την επόμενη αγωνιστική με το Ρέθυμνο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 38-35, 52-47, 73-66

Χολαργός (Λυκογιάννης): Φιτζπάτρικ 10 (3), Γιάνκοβιτς 17 (3), Οκερεαφόρ 9 (3)(, Αγκμπελέσε 8, Χόκινς 4, Κώττας, Καμπερίδης, Τάλτν 18 (3), Καλαϊτζάκη, Λοβ 7.

Κύμη (Κουτσός): Χόρτον 10 (11 ριμπάουντ), Σαγκς 18 (3), Ουάσινγκτον 5 , Γουίλιαμς 6 (1/7 τρίποντα), Καρινιάουσκας 14, Πουλιανίτης 3 (1), Μαραγκός 3, Τουντζιαράκης 7, Μητσιμπόνας.
 
Οι δηλώσεις του Ισίδωρου Κουτσού:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χολαργό για τη νίκη του. Εμείς επιλέξαμε τακτικά να δώσουμε κάποια σουτ σε παίκτες του Χολαργού, προκειμένου να διατηρήσουμε πιο συμπαγή την άμυνα μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Με το πρες που παίξαμε ελέγξαμε το ματς σε κάποια σημεία, αλλά σε ορισμένα ο Χολαργός το έσπαγε εκπληκτικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι επιλογή που κάναμε αφήνοντας τα σουτ σε κάποιους παίκτες του Χολαργού δεν μας βγήκαν, καθώς σκόραραν. Την ίδια στιγμή εμείς κάναμε λάθη σε επιθέσεις ανοικτού γηπέδου, τα οποία αξιοποιούσε ο Χολαργός σημειώνοντας εύκολους πόντους. Αφήνουμε πλέον αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο με το Ρέθυμνο στο γήπεδο μας που είναι ένας τελικός για μας και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

ΒΙΝΤΕΟ - ολόκληρος ο αγώνας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA