Εκλογές - Χαλκίδα: Βάκα και Καθαροσπόρης «πήραν τους δρόμους» λίγο πριν τις εκλογές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές - Χαλκίδα: Βάκα και Καθαροσπόρης «πήραν τους δρόμους» λίγο πριν τις εκλογές! (ΦΩΤΟ)

Στο φουλ οι προεκλογικές μηχανές των υποψήφιων λίγο πριν τις εκλογές...

Οι τελευταίες ανακοινώσεις της Έλενας Βάκα και Βασίλη Καθαροσπόρη αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Θέμα: Στη λεωφόρο Χαϊνά και στο μη πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Αβάντων, στη Χαλκίδα, ήταν χθες ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»

Σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας περιόδευσε το Σάββατο 20 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους. Στη λεωφόρο Χαϊνά και στο μη πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Αβάντων, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους και κατοίκους και τόνισε ότι σκοπός του συνδυασμού «Αλλάζουμε» είναι να μην υπάρχουν στο Δήμο Χαλκιδέων, δρόμοι διαφορετικών ταχυτήτων. «Θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα και η ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και η οικονομική ανάπτυξη των καταστημάτων και των επιχειρήσεων», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος. Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση».

«Θέμα: Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας " Όσιος Ιωάννης Ρώσος" πραγματοποίησε το πρωί της Μ. Τρίτης ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης και υποψήφιοι του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά η υπεύθυνη της δομής Ελένη Σαλταγιάννη και το προσωπικό υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και την ομάδα του και τους ξενάγησαν στους χώρους του Γηροκομείο. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μίλησε προσωπικά με τους φιλοξενούμενους της δομής και αντάλλαξαν ευχές εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου. Η κα Σαλταγιάννη μεταφέροντας τα λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στο Γηροκομείο Χαλκίδας φιλοξενούνται οι "παλαίμαχοι της ζωής", οι οποίοι είναι σαν μικρά παιδιά. " Το Εκκλησιαστικό Νοσοκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας είναι ένα μεγάλο σπίτι με πολλά μικρά παιδιά που αξίζουν την αγάπη μας και την προσοχή μας" τόνισε με τη σειρά του το προσωπικό».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA