Ενδιαφέρει την Κύμη: Μεγάλη Τετάρτη τα τελευταία 31 δεύτερα του αγώνα Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ενδιαφέρει την Κύμη: Μεγάλη Τετάρτη τα τελευταία 31 δεύτερα του αγώνα Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου

Λαύριο – Κολοσσός τη Μεγάλη Τετάρτη (24-04- 2019) - Για μία εμφάνιση 31 δευτερολέπτων, ο αγώνας που άρχισε στις 17 Νοεμβρίου 2018 θα ολοκληρωθεί μετά από 5 μήνες...

Αυτό ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Basket League, η οποία είχε ολοκληρωθεί, ωστόσο οι Ροδίτες έκαναν ένσταση και δικαιώθηκαν.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Λαύριο και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι παίκτες που ήταν γραμμένοι στο Φύλλο Αγώνα την 17η Νοέμβρη του 2018.

Μπορεί ο Κολοσσός να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά έχουν τόσο το Λαύριο όσο και η Κύμη. Κι αυτό γιατί πλέον το Λαύριο βρίσκεται στο 6-17 ενώ το Ρέθυμνο και η Κύμη είναι στο 6-18. Σε περίπτωση διπλού του Κολοσσού, πολλά θα αλλάξουν στο θέμα της παραμονής.

Το σκορ θα είναι στο 69-67 υπέρ του Λαυρίου και η κατοχή, ενώ θα απομένουν 31” για το τέλος, θα είναι στο μέρος του Κολοσσού.

Πάντως θα έχει διεξαχθεί και ο Σαββατιάτικος αγώνας Κύμη - Λαύριο όπου σε περίπτωση ήττας η Κύμη υποβιβάζεται οριστικά την ίδια στιγμή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA