Κτηματολόγιο: Νέα παράταση και στην Εύβοια εως τις 7 Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κτηματολόγιο: Νέα παράταση και στην Εύβοια εως τις 7 Ιουνίου

Αναλυτικά παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 7 Ιουνίου στις ΠΕ Εύβοιας και Αχαΐας και µέχρι τις 10 Ιουνίου στις ΠΕ Αρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ροδόπης, Θάσου, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Δυτικής Αττικής...

Ο φορέας καλεί τους πολίτες να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηµατογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά µέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Να σηµειωθεί ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική. Παράλληλα υπενθυµίζεται ότι τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, ξεκινάει η διαδικασία της προανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στο Δήµο της Αθήνας, δηλαδή της προκαταρκτικής ενηµέρωσης των δικαιούχων, έπειτα από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηµατογράφησης.

Μέσω της ιστοσελίδας του Κτηµατολογίου (www. ktimatologio.gr) και για δύο µήνες, οι δικαιούχοι, µε χρήση των κωδικών ασφαλείας του Taxisnet, έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωµάτων των ακινήτων τους. Εάν διαπιστώσουν σφάλµατα, έχουν το δικαίωµα υποβολής Αίτησης Επανεξέτασης Στοιχείων ατελώς, εντός δύο µηνών από την ηµεροµηνία έναρξης της Προανάρτησης, µε αποστολή της αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση ad@ktimatologioathina.gr ή κατάθεσή της στο αρµόδιο Γραφείο Κτηµατογράφησης στα Ολυµπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου 137).

Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας

Στους Καλλικρατικούς Δήμους:

A) ΕΡΕΤΡΙΑΣ

B) ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Γ) ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Δ) ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ε) ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΣΤ) ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Ζ) ΣΚΥΡΟΥ

Η) Από τον Δήμο ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ο προ-καποδιστριακός ΟΤΑ:

ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:

Χαλκίδα: Επί της Λεωφ. Αθηνών 24Α & 24Β, ΟΤ1Α, Συνοικία Α΄, Κάνηθος, Τ.Κ. 34100

Αθήνα: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφ. Βεϊκου 137)

Τηλέφωνο και φαξ: 22210 37398

Ωράριο λειτουργίας:
Δεύτερα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:30 με 16:30 και Τετάρτη 8:30 με 20:30

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA