Χαλκίδα: Πάρκαρε με αλάρμ για λίγα λεπτά και οι αστυνομικοί της έκοψαν κλήση - «Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πάρκαρε με αλάρμ για λίγα λεπτά και οι αστυνομικοί της έκοψαν κλήση - «Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (17-04-2019) στο κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης, έξω από το ξενοδοχείο «Παλίρροια»... 

Γυναίκα που επισκέφθηκε την πόλη μας πάρκαρε με αλάρμ για πολύ λίγα λεπτά σε γνωστό σημείο, λίγο πριν το πλακόστρωτο που οδηγεί στη παραλία, χωρίς να εμποδίζει κάποιο όχημα ή την κυκλοφορία, για να μεταβεί στο ξενοδοχείο «Παλίρροια», -στο οποίο διεξαγόταν ιατρικό συνέδριο-, ώστε να αφήσει τα πράγματα της στο δωμάτιο που είχε κλείσει. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας πρόλαβαν και της έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση. 
Οργισμένη η γυναίκα - οδηγός καταγγέλλει στη κάμερα του EviaZoom.gr κρατώντας και την σχετική κλήση: 

«Παρκάρισα, έβαλα αλάρμ, παρκάρισα στο Παλίρροια γιατί θα μείνω στο ξενοδοχείο απόψε, έβαλα τα πράγματα στο δωμάτιο μου και κατέβηκα για να πάω στο πάρκινγκ να το παρκάρω και βρήκα κλήση. Μιλάμε, πόση ώρα θέλω να πω "γεια σας το δωμάτιο μου ποιο είναι για να ανέβω στον τρίτο όροφο να κατέβω και να πάρω το αυτοκίνητο;" 5 λεπτά; 7 λεπτά; με αλάρμ. Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι εντελώς...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA