Εκλογές Κύμης - Αλιβερίου: «Η αντιπαράθεση Μπουραντά - Θωμά κρύβει την μπόχα της οποίας βγάζει όλων τα άπλυτα στην φόρα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Κύμης - Αλιβερίου: «Η αντιπαράθεση Μπουραντά - Θωμά κρύβει την μπόχα της οποίας βγάζει όλων τα άπλυτα στην φόρα»

Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση μέσω του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Κέκη...
 
Σε πρόσφατη δήλωσή του τόνισε τα εξής: 

" Κριτήριο ψήφου για τους δημότες θα πρέπει να είναι ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί, να στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, τα καθημερινά του προβλήματα και όχι να σφυρίζει αδιάφορα και να ζητά να εισπράξει τα ανταποδοτικά τέλη και τους φόρους. Κριτήριο μπροστά στις εκλογές, πρέπει να είναι η στάση, κάθε συνδυασμού και καθε υποψήφιου, στα μεγάλα λαϊκά πρόβλημα της ανεργίας του μισθού, της σύνταξης, των όρων δουλειάς και της γενικότερης φοροληστείας των περικοπών σε κοινωνικές παροχές, όπως η υγεία, ο αθλητισμός, η παιδεία, ο πολιτισμός και στην ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών, π,χ. της ύδρευσης, της αποχέτευσης κτλ. 

Όλοι τους έχουν στοιχηθει με την πολιτική που χτυπάει τις λαϊκές οικογένειες. Μπροστά σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχει ανεξάρτητος η υπερκομματικος συνδυασμό! Η παλεύεις μέσα και έξω απο τα δημοτικά συμβούλια για να διεκδικήσεις ενα καλύτερο μέλλον, ή αποδέχεσαι αυτήν την κατάσταση μοιρολατρικά, που διαχειρίζεται ότι περισσεύει από τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και τα σκληρά μέτρα των κυβερνήσεων. 

Η Διαφορά μας βρίσκετε στο ότι εμείς θέλουμε ένα Δήμο μαχητικό, αγωνιστικό για τα πρόβλημα των δημοτών. 

Και όχι να αναλώνονται στην σκανδαλολογία, σε αποπροσανατολίστικους καυγάδες, που κρύβουν την εφαρμοζόμενη πολιτική των κομμάτων ή του κόμματος που υπηρετούν. 

Πισω απο την αντιπαράθεση τους, κρύβεται η πραγματική αντιπαράθεση, για το ποιός είναι καλύτερος διαχειριστής της ίδιας πολιτικής που ακολουθούν, η μπόχα της οποίας βγάζει όλων τα άπλυτα στην φόρα. 

Και έχει αποδείξει ότι έχει κάνει τεράστιο κακό στους δημότες. 

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΊΤΕ Η ΨΉΦΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΉΣΕΙ ΣΑΝ ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΎΟΥΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ. 

Στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ παντού."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA