«Βράζει» το Λαύριο και θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος αυτό που έγινε στο Παναθηναϊκός - Κύμη» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Βράζει» το Λαύριο και θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος αυτό που έγινε στο Παναθηναϊκός - Κύμη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης ήταν έντονα εκνευρισμένος με όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός - Κύμη και οδήγησαν την ομάδα του στον υποβιβασμό, υπογραμμίζοντας ότι το Λαύριο θα κυνηγήσει την δικαίωσή του με όλα τα ένδικα μέσα...

Ο πρόεδρος του Λαυρίου τόνισε:

ΒΙΝΤΕΟ
Για τον υποβιβασμό του Λαυρίου: «Με τι κριτήρια έπεσε; Αγωνιστικά, δεν έπεσε αγωνιστικά. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Κάνω λάθος;»

Για το αν υπήρχε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς: «Δεν έχει γίνει κάτι. Δεν είχα κάποιο τηλέφωνο από κανέναν. Η αγωνιστική έγινε κανονικά. Αν θεωρούν ότι αυτό ήταν αγωνιστική, συγχαρητήρια σε όποιον το θεωρεί. Το μπάσκετ δεν είναι κανενός, είναι όλων των ομάδων, των μεγάλων και των μικρών.

Αν οι μεγάλες ομάδες έχουν πρόβλημα να το λύσουν σεβόμενοι και τις μικρές ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με οποιοδήποτε ένδικο μέσο, γιατί δεν έχω κάτι να χάσω και καλώ όποιον έχει λίγο φιλότιμο να ακολουθήσει. Όχι εμένα σαν Γιάννη και Λαύριο, αλλά σαν μικρή ομάδα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA