Χαλκίδα: Άγρια επίθεση σκύλων σε γυναίκα που περπατούσε στη πλαζ Συκιές - «Τα άφησε ελεύθερα ο ιδιοκτήτης τους...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Άγρια επίθεση σκύλων σε γυναίκα που περπατούσε στη πλαζ Συκιές - «Τα άφησε ελεύθερα ο ιδιοκτήτης τους...» (ΦΩΤΟ)

Άγρια επίθεση από τέσσερα μεγαλόσωμα σκυλιά δέχτηκε στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης (21-05-2019) μία πεζή γυναίκα την ώρα που έκανε βόλτα στη παραλία Συκιές...

Όπως ανέφερε στο EviaZoom.gr η αναγνώστρια Σοφία Παπ. (σ.σ. δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το πλήρες επώνυμο της), ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 75, άφησε ελεύθερα τα τέσσερα σκυλιά και όταν έτυχε να περνάει η ίδια από το σημείο, τα ζώα της επιτέθηκαν και ένα από αυτά κατάφερε να την δαγκώσει στο πόδι. (σ.σ. ΦΩΤΟ).
Μάλιστα τονίζει ότι τα ίδια σκυλιά της είχαν επιτεθεί ξανά πριν ένα μήνα στο δασύλλιο του Φάρου.

«Ειδοποίησα την αστυνομία και μου είπαν πρέπει να έρθεις να κάνεις καταγγελία. Έχω και εγώ ένα σκυλάκι, το οποίο πάντα το έχω δεμένο με λουρί ενώ έχει και τσιπάκι. Δεν μπορεί να αφήνει ελεύθερα τέτοια μεγαλόσωμα σκυλιά σε περιοχές μάλιστα που έχει και μικρά παιδιά. Ίδιο συμβάν είχε συμβεί και πριν ένα μήνα στο δασύλλιο του Φάρου αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται...», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA