Χαλκίδα - Λέλας Καραγιάννη: Επ' αυτοφώρω σύλληψη 36χρονου που άνοιγε αυτοκίνητο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Λέλας Καραγιάννη: Επ' αυτοφώρω σύλληψη 36χρονου που άνοιγε αυτοκίνητο

Συνελήφθη προχθές (28-05-2019) στις 23:00 το βράδυ στην οδό Λέλας Καραγιάννη στη πόλη της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 36χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών... 

Ο 36χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να αφαιρεί διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε 5 ξυραφάκια, 2 φανοί, χρηματικό ποσό, ένα πορτοφόλι και συσκευές αποθήκευσης δεδομένων ( usb & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, την ίδια ημέρα, είχε προβεί επιπλέον, στη διάπραξη τριών κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στην περιοχή της Χαλκίδας, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους, μέρος των οποίων κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές αρχές για συναφή αδικήματα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA