Χαλκίδα - Μονής Ερίων: Διαρρήκτες ξήλωσαν μέχρι και τα καλοριφέρ από πέντε διαμερίσματα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Μονής Ερίων: Διαρρήκτες ξήλωσαν μέχρι και τα καλοριφέρ από πέντε διαμερίσματα! (ΦΩΤΟ)

Δύο νεαροί Ρομά που είναι κάτοικοι του καταυλισμού του Πυρίου Θήβας, «τρύπωσαν» διαδοχικά σε πέντε διαμερίσματα στην οδό Μονής Ερίων στη Χαλκίδα, από τα οποία ξήλωσαν από καλοριφέρ μέχρι σωληνώσεις, τα οποία και πακετάρισαν χωρίς όμως να προλάβουν να τα πάρουν μαζί τους αφού έγιναν αντιληπτοί....

Η σύλληψη τους έγινε από αστυνομικούς της Γ΄ Ομάδας ΔΙΑΣ στις 13:40 το μεσημέρι της Πέμπτης (09-05-2019).

Πρόκειται για δύο νεαρούς Ρομά ηλικίας 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατηγορούνται ότι διέρρηξαν πέντε διαμερίσματα πολυκατοικίας και προέβησαν στην αποξήλωση των υδραυλικών σωληνώσεων και των σωμάτων καλοριφέρ, τοποθετώντας αυτά σε κουτιά, πλην όμως δεν κατάφεραν να τα αφαιρέσουν, διότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης είχαν προβεί στη διάρρηξη ενός ακόμη διαμερίσματος της πολυκατοικίας, από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα.

Τονίζεται ότι λίγη ώρα μετά τη φυγή τους, επέστρεψαν στο σημείο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και άλλα αντικείμενα (υδραυλικά είδη, είδη οικιακής χρήσης κ.λ.π.), τα οποία είχαν αφαιρέσει από το προαναφερόμενο διαμέρισμα και είχαν εναποθέσει στον αύλιο χώρο αυτού. 

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA