Αμάρυνθος: Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Μαυραγάνη και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - Στο νοσοκομείο η σύντροφος του πρώην Υφυπουργού! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αμάρυνθος: Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Μαυραγάνη και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - Στο νοσοκομείο η σύντροφος του πρώην Υφυπουργού! (ΦΩΤΟ)

 
Άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον πρώην Υφυπουργό Νίκο Μαυραγάνη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ερέτριας, Πέτρο Σμιλάκο, σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο της Αμαρύνθου το μεσημέρι της Κυριακής (02-06-2019)...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και στη συμπλοκή ενεπλάκη και η σύντροφος του Νίκου Μαυραγάνη, Ελένη Γουρνή, η οποία έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Γουρνή είναι επίσης αδερφή του υποψήφιου Δημάρχου Ερέτριας Νίκου Γουρνή, ο οποίος κοντραρίζεται σήμερα με τον επίσης υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Δημητρόπουλο στον συνδυασμό του οποίου είναι υποψήφιος ο Πέτρος Σμιλάκος.
Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε το επεισόδιο δεν έχει εξακριβωθεί, ωστόσο ο Νίκος Μαυραγάνης με μήνυμα του στα social media κάνει λόγο για τραμπουκισμούς ζητώντας να δοθεί απάντηση από τον λαό στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA