Νοσοκομεία Χαλκίδας - Κύμης - Καρύστου: Παρατάθηκε η θητεία του Διοικητή Παναγιώτη Τζαφέρου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομεία Χαλκίδας - Κύμης - Καρύστου: Παρατάθηκε η θητεία του Διοικητή Παναγιώτη Τζαφέρου

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα των Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, με την οποία παρατείνεται η θητεία 42 Διοικητών και 7 Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων, καθώς έληγε η σύμβαση τους...

Ανάμεσα τους και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας και των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Κύμης και Καρύστου, Παναγιώτης Τζαφέρος.

Για «ρουσφετολογική πρακτική» έκανε λόγο η ΠΟΕΔΗΝ, -που επιτίθεται συνεχώς σε Ξανθό και Πολάκη-, ωστόσο από το Υπουργείο Υγείας έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται για ανανέωση της θητείας τους, αλλά για παράταση της θητείας τους μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής νέων διοικητών και αναπληρωτών, όπως ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 159, παρ. 1 του ν. 4600/2019 (ΦΕΚ Α ́ 43).

Αυτές προβλέπουν ότι η επιλογή πρέπει να γίνει από το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο τηρείται ηλεκτρονικά από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Συνεπώς, η απόφαση δεν αποτελεί προεκλογικό βόλεμα, αλλά αποσκοπεί στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων, μέχρις ότου φυσικά αντικατασταθούν από τη νέα κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA