ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ: Μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου η εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ: Μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου η εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Γίνεται να πολιτεύεται κάποιος σε ενεργή θέση μάλιστα και η εταιρεία του να χρωστάει πάνω από 500.000 ευρώ στο Δημόσιο; Γίνεται και βέβαια γίνεται!

Τους μεγαλοοφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου, που χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ, έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ στις 28 Ιουνίου 2019 όπου μέσα στη λίστα βρίσκεται και η γνωστή εταιρεία αυτοκίνητων, «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ» που βρίσκεται στο 4ο χλμ Χαλκίδας - Ερέτριας, και σύμφωνα με την ΑΑΔΕ οφείλει συνολικά στη ΔΟΥ το ποσό των 553.176 ευρώ, ενώ στο σύνολο Δημοσίου, το ποσό εκτοξεύεται στις 842.440 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τα συγκεντρωτικά στοιχεία από τη λίστα που δημοσίευσε το EviaZoom.gr

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος την ίδια ώρα είναι τοπικό στέλεχος της ΝΔ και Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων στη ΝΟΔΕ Εύβοιας από τις 25 Μαϊου 2018.

Το σχετικό στιγμιότυπο από τη λίστα της ΑΑΔΕ με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, όπου βρίσκεται και η εταιρεία, «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ»:

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Εύβοιας, τον Μάϊο του 2018, με την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου στη θέση του Υπεύθυνου Παραγωγικών Φορέων:

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλάει συνεχώς για την επιχειρηματικότητα και περί υγιών επιχειρήσεων, έχει γνώση επί του θέματος;

Επίσης όπως μας ενημερώνει η ίδια η εταιρεία, Διευθυντής Πωλήσεων είναι ο γιος του κ. Κωνσταντίνου, Κώστας Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Η καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας το 2015...

Αίσθηση είχε προκαλέσει, πριν 3,5 χρόνια, η καταγγελτική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας το 2015 κατά της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ» (δείτε ΕΔΩ) (και ΕΔΩ την απαντητική ανακοίνωση που είχε αποστείλει -τότε- ο Δ. Κωνσταντίνου).

Όπως είχε αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας:

«Όργιο αυθαιρεσιών και άνομων ενεργειών συμβαίνουν στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ. Γίνονται παράνομες απολύσεις, μη καταβολή δεδουλευμένων και άσκηση ψυχολογικής βίας, εναντίον των εργαζομένων με σκοπό την παραίτηση τους, μη καταβολή ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών είναι μερικές από τις άνομες ενέργειες του.

Την ίδια ώρα με διάφορες ύποπτες και ελέγξιμες ενέργειες τους λειτουργούν την Εταιρία μέσω πολλών τριγωνικών συναλλαγών.

Ήδη η Επιθεώρηση Εργασίας έχει υποβάλλει μηνύσεις για τις ελέγξιμες ενέργειες τους και άμεσα θα ενημερωθούν και όλοι οι υπόλοιποι ελεγκτικοί μηχανισμοί για διερεύνηση των αυθαίρετων και άνομων ενεργειών τους.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, βάζοντας πάντα πρώτα από όλα την προστασία των εργαζομένων από ασύδοτους εργοδότες θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο σε όλες αυτές τις Εταιρίες, που με ύποπτους τρόπους προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Νόμο σε βάρος των εργαζομένων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Εθνικής Οικονομίας»

Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη καταγγελτική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου είχε καταθέσει αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, αλλά ακόμη και κατά του EviaZoom.gr, επειδή «τόλμησε» να δημοσιεύσει την καταγγελία, ζητώντας να κατέβει το σχετικό δημοσίευμα, ωστόσο το EviaZoom.gr δικαιώθηκε, -όπως ήταν αναμενόμενο-, και στα Δικαστήρια, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA