Για τα sms υπέρ του Σίμου! ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα ηλεκτρονικά μηνύματα που στέλνονται...» - «Καταθέτω μήνυση», λέει ο Κεδίκογλου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Για τα sms υπέρ του Σίμου! ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα ηλεκτρονικά μηνύματα που στέλνονται...» - «Καταθέτω μήνυση», λέει ο Κεδίκογλου

Λίγες ώρες πριν τις εθνικές εκλογές, προέκυψε θέμα στην Εύβοια με sms και emails που έχουν φερόμενο αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία και περιεχόμενο προτρεπτικό για στήριξη του Σίμου Κεδίκογλου...

Συγκεκριμένο το μήνυμα που εστάλη το Σάββατο (06-07-2019) αναφέρει: «AYPIO ΔINEIΣ ΔYNAMH K AYTOΔYNAMIA ΣTH NΔ.ENΩMENOI KANOYME ΠOΛΛA.ΣTHN EYBOIA ΣTHPIZOYME ΠPΩTO BOYΛEYTH ΣIMO KEΔIKOΓΛOY ΠOY ΠANTA ΣTHPIZEI THΣ KOMMATIKEΣ EΠIΛOΓEΣ», με αποστολέα: NDIMOKRATIA.

Για το συγκεκριμένο μήνυμα, εξέδωσε ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Εύβοιας, η οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση, όπως και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης ο Σίμος Κεδίκογλου ενημέρωσε ότι μετέβη στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι το 2015 είχε σημειωθεί παρεμφερή υπόθεση με sms υπέρ του Σίμου Κεδίκογλου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «γαλάζιος» πόλεμος (δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Εύβοιας που εστάλη στο EviaZoom.gr το βράδυ του Σαββάτου (06-07-2019):

«Ενημερώνουμε ότι, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (SMS ή emails) τα οποία στέλνονται σήμερα σε παραλήπτες του Νομού Ευβοίας, με φερόμενο αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία και περιεχόμενο προτρεπτικό για στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου βουλευτή, δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα μας και δεν προέρχονται από αυτό, ούτε από την κομματική μας οργάνωση, σε οποιαδήποτε βαθμίδα της».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA