Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: «Αυταρχικός και αντιδημοκρατικός ο Δήμαρχος από την πρώτη μέρα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: «Αυταρχικός και αντιδημοκρατικός ο Δήμαρχος από την πρώτη μέρα»

Προβλήματα με το «καλημέρα» προκάλεσε ο Θανάσης Μπουραντάς και η παρέα του...

Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος για όλους» στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, Αλεξάνδρα Θαλασσινού:

«Από την 1η μέρα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου, από την ημέρα της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς έδειξε τις προθέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να διοικήσει το Δήμο.
 
Παρά τις διαρκείς υποκριτικές επικλήσεις του κατά την ομιλία του στην ορκωμοσία, για μια θητεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα είμαστε «όλοι μαζί», για ενότητα δηλαδή και συνεργασία, μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του, θέλησε να ολοκληρώσει και όλη τη διαδικασία.
 
Μετά από επιμονή της επικεφαλής της παράταξής μας «Δήμος για όλους» και Δημοτικής Συμβούλου Αλεξάνδρας Θαλασσινού για το αυτονόητο, δόθηκε λίγος χρόνος στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό και να εκφράσουν τις απόψεις τους για την πορεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου δεν μπόρεσε να κρυφθεί. 

Όπως μπορεί κάποιος να δει και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, όλες οι άλλες (σύντομες) ομιλίες των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κόπηκαν από το βίντεο της ορκωμοσίας. 

Είναι προφανές το πώς ο κ.Θανάσης Μπουραντάς εννοεί την ενότητα, όταν επιδιώκει με κάθε τρόπο το φίμωμα κάθε άλλης άποψης που τίμησαν με  την ψήφο τους οι συνδημότες μας.
 
Τον ενημερώνουμε πως η παράταξη «Δήμος για όλους»  θα τιμήσει και θα μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο της φωνή καθεμίας και  καθενός από τους 1794 πολίτες που την στήριξαν στις 26 Μάη, αλλά θα μεταφέρει και τη φωνή καθεμίας και καθενός προοδευτικού δημότη που θα έρθει δίπλα μας από εδώ και εμπρός, στην μεγάλη μας προσπάθεια για αλλαγή του αλαζονικού, δημαρχοκεντρικού, αυταρχικού και νωθρού μοντέλου διοίκησης.
 
Απαιτούμε δε, σήμερα, να ανεβάσει στην ιστοσελίδα του Δήμου ολόκληρο το βίντεο της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως οφείλει να κάνει και να μην επαναλάβει στο μέλλον ενέργειες λογοκρισίας που δεν τιμούν την ιστορία της χώρας και της περιοχής μας ειδικότερα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA