Θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει το Βασιλικό: Νεκρός ο 25χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας Κώστας Αγραφιώτης - Τραυματίστηκε ο συνοδηγός! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει το Βασιλικό: Νεκρός ο 25χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας Κώστας Αγραφιώτης - Τραυματίστηκε ο συνοδηγός! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει το Βασιλικό Χαλκίδας το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (14-08-2019) στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του «Σείριος»...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διερχόμενο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνά η Τροχαία.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 25χρονος οδηγός, Κώστας Αγραφιώτης, ο οποίος διατηρούσε μαζί με τον αδερφό του, Μπάμπη, τη καφετέρια «πρώην Nobilis - DREAMY COFFEE», στο Βασιλικό Χαλκίδας, σε μια περιοχή που ζούσε και διέμενε όλα τα χρόνια της ζωής του.
Ο άτυχος Κώστας Αγραφιώτης...

Τραυματισμένος βγήκε από το μοιραίο όχημα ο συνοδηγός, Ευάγγελος Μαγκούτας, επίσης κάτοικος Βασιλικού.

Η κηδεία του 25χρονου Κώστα Αγραφιώτη θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (16-08-2019) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Βασιλικό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA