Βόρεια Εύβοια: Τρομακτική επίθεση σκύλου σε 11χρονο που έκανε ποδήλατο - «Του έκοβε κομμάτια κρέας...» - Εξαφανίστηκε η ιδιοκτήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Τρομακτική επίθεση σκύλου σε 11χρονο που έκανε ποδήλατο - «Του έκοβε κομμάτια κρέας...» - Εξαφανίστηκε η ιδιοκτήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχτηκε 11χρονο αγόρι το απόγευμα της Πέμπτης (22-08-2019) στο χωριό Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»...

Ο 11χρονος έκανε ποδήλατο στη παραλία όταν μια γυναίκα με τρεις σκύλους βρέθηκε στον παραλιακό δρόμο. Η γυναίκα δεν κρατούσε καλά τους σκύλους με το λουρί, όπως θα όφειλε.

Σύμφωνα με την περιγραφή των γονιών του, ο 11χρονος έπεσε με το ποδήλατό του πάνω στο σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του, ο οποίος στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στα χέρια και στα πόδια προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα.

«Έκοψε κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, από το μπούτι και έχει σπάσει το δάχτυλο στο αριστερό χέρι. Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», δηλώνει στη κάμερα του ALPHA η μητέρα του 11χρονου.

«Ερχόταν μια κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κρατούσε βέβαια, αλλά το είχε χαλαρό και ήταν πιο μακριά το σκυλί. Μου είπε το παιδί μου ότι έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατο και αμέσως όρμησε στο γιο μου και άρχισε να τον δαγκώνει. Να το πετσοκόβει θα έλεγα» λέει ο πατέρας τους παιδιού, Κώστας Γλωσσιώτης.

«Μου έφεραν το παιδί μετά την επίθεση… Όπως το είδα αιμόφυρτο το πήγα στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες και από εκεί έφυγα κατευθείαν για Χαλκίδα. Από εκεί όταν είδαν τις πληγές μας έστειλαν στο Παίδων, λέγοντας μου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς...», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του παιδιού δηλώνει αγανακτισμένος με το γεγονός πως η γυναίκα που είχε τους σκύλους εξαφανίστηκε και αναζητείται να συλληφθεί.

Η γυναίκα έκανε διακοπές στην Εύβοια και αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε από το νησί. 

«Το ότι όρμησε ένα σκυλί, εντάξει. Σκυλί είναι, αλλά να εξαφανιστεί αντί να έρθει εδώ να δει τι κάνει το παιδί;» σημειώνει ο πατέρας του 11χρονου που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA