Έρχεται νέα πολύωρη διακοπή υδροδότησης στη Χαλκίδα - Δείτε πότε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έρχεται νέα πολύωρη διακοπή υδροδότησης στη Χαλκίδα - Δείτε πότε!

Αυτή τη φορά μπήκαν στο κόπο οι αρμόδιοι ,-και μάλιστα αρκετά νωρίτερα-, και ενημέρωσαν με μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση προς το EviaZoom.gr, ότι θα γίνει διακοπή υδροδότησης στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, από τις 0:30 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8:30 το πρωί...

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη πριν από λίγο:

«Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω συγκυρίας συνεχόμενων βλαβών σε κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς το τελευταίο διάστημα που προκάλεσαν πολύωρες διακοπές σε μεγάλο μέρος της πόλης, στο εξής θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια οι σοβαρές βλάβες, που απαιτούν δύσκολη και πολύωρη επέμβαση, να επισκευάζονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες ώστε να προκαλείται η ελάχιστη δυνατή όχληση.
 
Με γνώμονα τα παραπάνω, την Τετάρτη 2η Οκτωβρίου από τις 00.30 μετά τα μεσανυχτα, έως τις 08.30 το πρωί, θα γίνει οργανωμένη επέμβαση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και εξωτερικών συνεργατών της, ώστε να επισκευαστούν ταυτόχρονα 4 σοβαρές βλάβες. Συγκεκριμένα θα γίνουν επισκευές στον τροφοδοτικό αγωγό Φ700 από το Υδραγωγείο Παραλίμνης, τον αγωγό εξόδου Φ600 της Δεξαμενής Κανήθου, τον υποθαλάσσιο αγωγό Φ315 από την Κάνηθο έως τη Σουβάλλα και την κεντρική δικλείδα τροφοδοσίας της Χαλκίδας από την Κάνηθο.
 
Η ταυτόχρονη επισκευή των παραπάνω βλαβών θα επιχειρηθεί με συντονισμό 6 συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., 4 βαρέων μηχανημάτων, εξωτερικών συνεργατών και εξειδικευμένων δυτών, με απόλυτη οργάνωση, ώστε να εξασφαλιστεί η ελάχιστη δυνατή διακοπή τροφοδοσίας των καταναλωτών στις περιοχές: Δροσιάς, τμήματος Κανήθου, Κέντρο Χαλκίδας. Η διακοπή της υδροδότησης θα γίνει κατά τις ώρες που θα διαρκέσουν οι εργασίες, δηλαδή από τις 0.30 το βράδυ έως το πρωί 8.30 της Τετάρτης (2/10).
 
Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόηση τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι στο εξής, θα καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια από την πλευρά της Επιχείρησης, ώστε να επιδιορθώνονται οι απρόβλεπτες βλάβες άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα θα προγραμματιστεί η αντικατάσταση των προβληματικών και παλαιών κλάδων του δικτύου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA