Φύλλα Χαλκίδας: Ακόμη πέφτει ξύλο...! Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε σε διαιτητή - βοηθό της Superleague (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φύλλα Χαλκίδας: Ακόμη πέφτει ξύλο...! Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε σε διαιτητή - βοηθό της Superleague (ΦΩΤΟ)

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Κυριακής (22-09-2019) ανάμεσα, στον Μιαούλη Φύλλων και την Προποντίδα στα Φύλλα Χαλκίδας, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Εύβοιας...

Τα επεισόδια γρήγορα επεκτάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προς το φινάλε του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι μόλις είχαν ισοφαρίσει σε 1-1, υπήρξε μία ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων και στην εξέδρα. Σε εκείνο το σημείο πήγε να παρέμβει παίκτης των φιλοξενούμενων κι ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο νυν βοηθός της Superleague, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή, Αλέκο Συνοδάκη, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος και τον χτύπησε όπως αναγράφει και το φύλλο αγώνα.

«Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Αλέκος, η αδικία τον έπνιξε και πήγε με φόρα στο διαιτητή, αλλά δεν τον χτύπησε...», δήλωσαν συμπαίκτες του στο EviaZoom.gr, ενώ η πλευρά της Προποντίδας τονίζει ότι δεν υπάρχει βίντεο που να δείχνει ότι χτυπάει τον διαιτητή.

Ο πρόεδρος του Μιαούλη Φύλλων, Βασίλης Βούλγαρης τόνισε στον Κώστα Λαγό και στο eviasports.gr:

«Νιώθω αηδιασμένος με την κατάντια του ευβοϊκού ποδοσφαίρου και με την ανοχή που έχουν ορισμένοι, την ποδοσφαιρική ασυλία που έχουν κάποιοι. Δεν μπορεί να φεύγουμε απ’ το γήπεδο στις 9 και 10 γιατί θέλει ο Κουσκούτης να γράφει ποίημα και να φωνάζει τον αρχηγό του και να του λέει τι να γράψει. Και όσον αφορά την αστυνομία, την φώναξα εγώ για να μαζέψουμε τον κόσμο, γιατί σε ένα παιχνίδι που έγινε με το Μπούρτζι είχαμε 500-600 άτομα στην εξέδρα, δεν άνοιξε ούτε μύτη, δεν έγινε το παραμικρό, ήτανε γιορτή ποδοσφαίρου, το ίδιο είχαμε σήμερα, τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και όταν ο Κουσκούτης βλέπει αυτό που έκανε ο δικός του παίχτης, βρίζει τους δικούς μας φιλάθλους, με σκοπό να προκαλέσει αναταραχή για να πηδήσει μέσα από τα κάγκελα, να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής. 

Δεν μπήκε κόσμος μέσα, οι μόνοι που πέρασαν ήμουνα εγώ με τους παίχτες εκτός 18δας, που τους έχω ορίσει πάντα περιφρούρηση και δεν αφήσαμε κανέναν να μπει μέσα. Έχει γράψει ο διαιτητής ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να απομακρύνει τους εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι δεν επηρέασαν σε τίποτα.

Νιώθω αηδιασμένος και όπως ανέφερα και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν περπατάει έτσι το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Εάν δεν αλλάξει κάτι είναι κρίμα, γιατί υπάρχουνε 16χρονα και 17χρονα που παίζουν σε ομάδες και μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή τους.

Αποχωρώ και εγώ από την προεδρία και αποχωρεί και ο Μιαούλης Φύλλων απ’ το πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Προποντίδας, Μπάμπης Κουσκούτης:

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Ο άνθρωπος που γκρέμισε τα κάγκελα στο γήπεδο των Φύλλων, για να πιέζονται οι διαιτητές απ’ τους φιλάθλους, που πολλοί απ’ αυτούς σήμερα βρίζανε συνεχώς, που κακώς ξεκίνησε αγώνας σε γήπεδο που το κάγκελο δεν είναι 1.80 μ., όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Εμείς στα πλαίσια του fair play παίξαμε και αποδείχτηκε ότι καλά που γκρεμίσανε τα κάγκελα γιατί μπορεί να με είχανε χτυπήσει κάποιοι που δε σηκώνουν να μιλάς στο γήπεδο τους και όχι σ’ αυτούς αλλά στους διαιτητές.

Κανέναν δεν ενόχλησα Φυλλαριώτη, αυτοί μου επιτέθηκαν στην εξέδρα και καλά που βρήκα το κάγκελο και μπήκα μέσα και είχε μπει προηγουμένως ο κ. Βούλγαρης, χωρίς να έχει λόγο να μπει μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς με ακολουθήσανε 5-6 μανιασμένοι για να με χτυπήσουν και επειδή εγώ βρήκα να φύγω, χτυπήσανε 2-3 ποδοσφαιριστές μου.

Αυτά που έκανε ο προπονητής του Μιαούλη ο κ. Μάλαμας, ο απαράδεκτος, που είναι και αξιωματικός του ελληνικού στρατού, τον καταγγέλλω παντού, που έβριζε συνεχώς μέχρι και το γκολ που ισοφάρισε ποδοσφαιριστές μας και συγκεκριμένα τον επιρρεπή βεβαίως Συνοδάκη, τον οποίο έβρισε στη φάση του γκολ, όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα. Με αποτέλεσμα να τον προκαλέσει και να του απαντήσει με υβριστική φράση και ο διαιτητής καλά βεβαίως του έβγαλε κόκκινη, αλλά έπρεπε να τον είχε προφυλάξει πιο νωρίς απ’ τον κ. Μάλαμα. Δεν τον προστάτευσε, με αποτέλεσμα ο Συνοδάκης να εκνευριστεί και να σπρώξει τον διαιτητή γιατί του έβγαλε την κόκκινη, δεν τον χτύπησε όμως επ’ ουδενί. Ας φέρουνε βίντεο ή φωτογραφίες για να το δεχτώ και ας φέρουν παρατηρητή αγώνα, να το δεχτώ.

Τώρα αυτά που έγραψε ο διαιτητής, υπό την υπόδειξη του κ. Βρακά, ο οποίος εισήλθε στους διαιτητές πριν τη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, διότι πάει μέσα για να γράψουν τις αναλήθειες που γράψανε για να εξιλεωθεί για τον ωραίο ορισμό που έκανε. 

Διότι ο κ. Κωνστάντιος είναι επόπτης Α’ Εθνικής αλλά ως διαιτητής δεν έχει ικανότητες φοβερές για να μπορεί να παίζει τέτοια παιχνίδια, παρόλα αυτά εκτός από λάθη που έκανε στον πειθαρχικό έλεγχο, δεν είχε σοβαρή λάθος φάση, για να λέμε τα δίκαια δίκαια.

Αλλά να γράφει αναλήθειες ότι χτυπήθηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει παιχνίδι, αυτά είναι ψεύδη, αυτά τα έχει μάθει ο κ. Βρακάς από παλιά και του λέω του κ. Βρακά λοιπόν ότι κακώς βρίσκεται στην Επιτροπή Διαιτησίας, γιατί θεωρώ ότι έχει γίνει παράνομος ορισμός από αναρμόδιο συμβούλιο.

Τώρα ο κ. Βούλγαρης γιατί οδύρεται; Να μας πει: 1. γιατί έχει κόψει τα κάγκελα, 2. γιατί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς λόγο την ώρα των ψιλοδιαφορών που είχαν οι παίχτες, 3. γιατί ο κ. Μάλαμας έβριζε, 4. και κυρίως να μας πει γιατί μας έβαλε σε αποδυτήρια μπουντρούμια, που εγώ ήμουνα στο ΔΟΑΠΠΕΧ αλλά κανένας δεν μας είχε πει να βάλουμε πέντε καρέκλες για να κάθονται οι φιλοξενούμενοι. Οι παίχτες μου αλλάζανε σε κουβά τουμπαρισμένο από πλαστικό και σε ένα πάγκο όλο και όλο μέσα στα αποδυτήρια. Και έρχεται στο τέλος να μας πει ότι σπάσαμε τζάμια, σπασμένα ήδη από άλλους που έχουνε πάει εκεί να τα λεηλατήσουνε. Γιατί έτσι είχε κάνει κάποτε και με τον κ. Αναγνωστάκη, είπε ότι του κλέψανε όλο το αθλητικό υλικό και ζήτησε από την κ. Ζλακώνη 600 ευρώ να πάρει.

Προ του αγώνα έδιωξα τρεις ποδοσφαιριστές μου για ανάρμοστη συμπεριφορά, πέντε λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι, απ’ την εντεκάδα: τον γιο μου, τον Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο και τον Αναγνώστου Κωνσταντίνο. Δεν μπορεί λοιπόν να μας μιλάει τώρα ο κ. Βούλγαρης για ανάρμοστη συμπεριφορά και ότι μπήκαμε στο γήπεδο. Υπάρχουνε μάρτυρες που μπορώ να τους επικαλεστώ, που δεν είναι Προποντιδέοι και ήτανε στην εξέδρα, ότι πήδηξα μέσα στο γήπεδο γιατί μου πετάξανε μία πέτρα στην πλάτη στην εξέδρα και είχανε έρθει γύρω μου 6-7 άτομα τα οποία ήταν έτοιμα να με χτυπήσουν και για να μη γίνει αυτό, αναγκάστηκα να πηδήξω μέσα.

Ο διαιτητής έπρεπε να επιβάλει την τάξη, να μπει στ’ αποδυτήρια του, να πει να αποχωρήσουν όλοι οι ταραξίες, να αποβάλει αυτούς που είχε να αποβάλει και να συνεχίσει άλλα εννιά λεπτά το παιχνίδι, εκτός αν δεν ήθελε να το συνεχίσει για την είσοδο των φιλάθλων, που είναι σοβαρό αυτό. Τώρα να σοφίζεται ότι δεν μπορεί να παίξει για να δικαιολογήσει την είσοδο των φιλάθλων, αυτό θα τραβήξει μακριά.

Εγώ τον παίχτη μου τον Συνοδάκη θα τον τιμωρήσω για την συμπεριφορά του, σαν ομάδα. Τους παίχτες μου τους άλλους δύο που μου τους γράψανε στο φύλλο αγώνα χωρίς λόγο, διότι αψιμαχίες ποδοσφαιριστών είχαμε, δεν είχαμε χτυπήματα. Ο κ. Θεοδώρου κάθισε με ένα μπλοκάκι και σημείωνε ότι ήθελε. Γιατί δεν λέει στο φύλλο αγώνα ότι χτυπήσανε ποδοσφαιριστές μου και γράφει ότι συνεπλάκησαν ποδοσφαιριστές μου; Δεν μπήκαν μέσα φίλαθλοι; Τι να κάνουνε δηλαδή οι παίχτες μου, να καθόντουσαν; Φάγανε 2-3 μπουνιές. Αντί να το καυτηριάζει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, το περνάει έτσι απλά; Πιστεύω να υπάρχουνε φωτογραφίες που να φαίνονται όλα αυτά. Και μακάρι να βρεθεί φωτογραφία που να δείχνει ότι ποδοσφαιριστής μου κλώτσησε τον διαιτητή που λέει αυτός και να πάρω πίσω όσα λέω και να ζητήσω και επιπλέον τιμωρία δικιά μου. Θέλω να μου δείξουνε φωτογραφία ή να μου φέρουνε παρατηρητή αγώνα.

Γιατί να λένε ότι υπάρχει γιατρός -ο οποίος δεν είναι γιατρός είναι νοσηλευτής- που επικαλείται ο διαιτητής ότι τον κάλεσε να δει το πόδι του, ο κ. Κωνστάντιος. Δεν ξέρω τι θα γράψει αυτός ο κύριος νοσηλευτής, πάντως τώρα να πάμε στο νοσοκομείο και να πω πως έχω χτυπήσει το κεφάλι μου, θα γράψουν ότι πήγα να με εξετάσουν γιατί έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Αυτά είναι αστεία, τα έχουν κάνει και στο παρελθόν διαιτητές, γιατί έτσι θέλουνε να κυνηγάνε τους παράγοντες και δε σηκώνουνε μύγα στο σπαθί τους. Τώρα ένα σπρώξιμο διαιτητή από ποδοσφαιριστή, μπορεί να τιμωρηθεί τόσο που δεν χρειάζεται να προσπαθεί να τιμωρήσει την ομάδα ο κ. Κωνστάντιος. Και η Επιτροπή Διαιτησίας φρόντισε να βάλει σ’ αυτό το παιχνίδι, έναν που πέρσι είχε παίξει μόνο δύο αγώνες διαιτητής. Σέβομαι που είναι επόπτης Α’ Εθνικής και πολύ καλός, αλλά διαιτητής δεν έχει παίξει ο άνθρωπος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αυτά που δημιουργηθήκανε, ενώ μπορούσε να τ’ αποφύγει, αν είχε ψυχολογία καλύτερη σαν διαιτητής.

Ο κ. Βρακάς είναι αντιπροποντιδέος και τον έχουμε εξαιρέσει στο παρελθόν, έχει ξαναγράψει αναλήθειες στο παιχνίδι Κριεζά-Προποντίδα, αλλά λέγαμε εμείς και άλλα έγραψε αυτός, ψεύδη για να επιβάλει μεγαλύτερες ποινές σ’ εμάς. Θα κάνω καταγγελία στην ΕΠΣΕ γιατί μπήκε μέσα στους διαιτητές, σαν τι μπήκε μέσα. Να μπει μόλις κλείσει το φύλλο αγώνα, δεν μπορεί να μπαίνει πριν. Δεν μου αρέσει ότι ο κ. Βρακάς μπήκε μέσα πριν τις 7 και το φύλλο αγώνα που είναι δέκα σειρές όλο και όλο τέλειωσε να γράφεται στις 8 και μισή. Μιάμιση ώρα τι κάνανε, το επεξεργαζόντουσαν;

Ο κ. Βούλγαρης να μην λέει για μένα, και να αφήσει τα παραμύθια ότι αποχωρεί για να δημιουργήσει εντυπώσεις, να κοιτάξει τον εαυτό του, να κοιτάξει την ομάδα του, ταλαίπωρος είναι σαν και εμένα και να μην λέει ότι προσπαθώ εγώ να κάνω κόλπα για να τιμωρηθεί αυτός. Αυτοί κάνουνε κόλπα για να τιμωρηθούμε εμείς, ο προπονητής τους που δεν σεβάστηκε τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει δικαίωμα να βρίζει και να προκαλεί και σε επίτευξη τέρματος. Αντί να πανηγυρίζει για την ομάδα του. Αλλά αυτόν θα τον περιποιηθώ εγώ τον κύριο, κατάλληλα, τον κ. Μάλαμα. Γιατί πέρσι στην Παραλία Αυλίδας, έλεγε τις ίδιες υβριστικές φράσεις και το καταγγέλλω. Ας επιληφθεί η Ένωση και να βάζει παρατηρητές αγώνα. Και γιατί ο κ. Κωνστάντιος που ξέρει τους κανονισμούς δεν έβαλε με κλήρωση έναν ως παρατηρητή; Τώρα ποιος θα μας πει αν λέει αλήθεια ο διαιτητής; Ο νοσηλευτής; Δεν έχει αρμοδιότητα να κρίνει αν μπορεί να συνεχίσει, πρέπει να υπάρχει χτύπημα που να φαίνεται. Γιατρός αγώνα δεν υπήρχε.

Τέλος, καταγγέλλω ότι η Επιτροπή Διαιτησίας είναι παράνομη διότι έχει γίνει με συμβούλιο της ενώσεως, το οποίο δεν ήταν σύννομο και θα πρέπει να ξαναγίνει νέα εκλογή Επιτροπής Διαιτησίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA