Ατελείωτες ουρές από Έλληνες σε κάστινγκ για ταινίες πορνό - Μέχρι και 12.000 ευρώ ο μισθός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ατελείωτες ουρές από Έλληνες σε κάστινγκ για ταινίες πορνό - Μέχρι και 12.000 ευρώ ο μισθός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέοι, άνδρες - γυναίκες αλλά και ηλικιωμένοι μπήκαν στην ουρά για μια θέση σε ταινία ερωτικού περιεχομένου...

Viral έγινε η είδηση με την οντισιόν για την ελληνική παραγωγή πορνό που έγινε στο Περιστέρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν από νωρίς το πρωί ουρές, στο μαγαζί που την φιλοξενούσε.

Άλλοι πήγαν στο κάστινγκ έχοντας όνειρο να μπουν στον συγκεκριμένο χώρο και άλλοι λόγω των υψηλών αποδοχών, που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 12.000 ευρώ το μήνα.

Οι υποψήφιοι πορνοστάρ βρέθηκαν χωρίς ρούχα μπροστά στην κριτική επιτροπή που είχε συσταθεί και η οποία αποτελούταν από γνωστά ονόματα του χώρου. 
Υπεύθυνη του κάστινγκ είναι η Ελένη Χατζή η οποία δήλωσε ότι «Ήρθαν και καθηγητές. Ήρθε ένας δάσκαλος του Δημοτικού και τον έδιωξα. Του είπα ότι δεν γίνεται να κάνεις πορνό και μετά να πηγαίνεις να διδάσκεις σε μικρά παιδιά. Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας. Η δεύτερη φάση είναι η πράξη. Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες».
Όσο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί; «Ήρθαν και παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών αλλά η Έλενα τους έκοψε κατευθείαν. Στο κάστινγκ ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα ή τέλεια σώματα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο χώρος δεν τους λύνει το οικονομικό πρόβλημα», είπε ο συνεργάτης της, Alex Fire.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA