Κύμη: Η εικόνα με τα στοιβαγμένα σκυλιά που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλόζωων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Η εικόνα με τα στοιβαγμένα σκυλιά που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλόζωων (ΦΩΤΟ)

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Κύμη και αναρτήθηκε από τα social media κυνηγών...

Λόγω των αντιδράσεων κατέβηκε σε χρόνο dt. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι γρήγοροι και τα screenshots.

Η δημοσιογράφος Μυρτώ Τζώρτζου τονίζει για το θέμα:

«Τι βλέπουμε λοιπόν σε αυτή τη φωτογραφία. Το πώς μεταφέρουν κάποιοι κυνηγοί-όχι όλοι, το τονίζουμε για να μην αρχίσουν οι παρεξηγήσεις-τα σκυλιά τους, τα οποία είναι, όπως οι ίδιοι λένε, τα “εργαλεία” της δουλειάς τους. Φανταστείτε και να μην ήταν τα “εργαλεία” τους.

Η άποψή μας για το κυνήγι είναι συγκεκριμένη. Δεν νοείται πλάσμα σε αυτόν τον κόσμο να αφαιρεί τη ζωή άλλου πλάσματος, που θέλει και αυτό να ζήσει, για πλάκα. Και ας τα αφήσουμε όλα τα άλλα. Ότι και καλά οι κυνηγοί ρυθμίζουν τη φύση και άλλες τέτοιες μπούρδες. Ποια φύση; Αφού δεν έχουμε αφήσει τίποτα από αυτή. Τι να ρυθμίσεις κάτι που δεν υπάρχει.

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η φωτογραφία loip;on αυτή είναι κατάπτυστη. Σκυλάκια στοιβαγμένα σε ένα κλουβί, δεμένο και καλά, πάνω σε μηχανή, κάτι νεκρά πουλιά πιο δίπλα και ένας κυνηγός που είτε βγάζει φωτογραφία το κατόρθωμά του αυτό είτε πίνει πιο πέρα το φραπέ του. Το ξαναλέμε. Η φωτογραφία κατέβηκε σε χρόνο dt. Όμως ο κυνηγετικός σύλλογος της περιοχής την έχει δει. Και τι έκανε; Απολύτως τίποτα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA