«Φρούριο» τα Δικαστήρια Χαλκίδας: ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί για τη δίκη του Σπύρου Χριστοδούλου - 10 χρόνια κάθειρξη για τη ληστεία στην Αιδηψό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Φρούριο» τα Δικαστήρια Χαλκίδας: ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί για τη δίκη του Σπύρου Χριστοδούλου - 10 χρόνια κάθειρξη για τη ληστεία στην Αιδηψό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Φρούριο» θύμιζαν τα Δικαστήρια Χαλκίδας και η γύρω περιοχή, με διμοιρίες ματ και δεκάδες αστυνομικούς, την Τρίτη (17-12-2019) με αφορμή τη δίκη του Σπύρου Χριστοδούλου στο Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας για τη ληστεία που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2011 σε τράπεζα στην Αιδηψό... 

Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό, ενώ πρωτόδικα η ποινή ήταν 12 χρόνια κάθειρξη. 

Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του μετέβησαν σε τράπεζα στην Αιδηψό και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν συνολικά από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, το ΑΤΜ και τα ταμεία περίπου 430.000 ευρώ. 
Παλαιότερο στιγμιότυπο κατά την μεταφορά του στον Ανακριτή Αθηνών...

Οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν αυστηρή την απόφαση καθώς, όπως είπαν, το δικαστήριο μπορούσε να του μειώσει την ποινή μέχρι και 5 έτη που είναι το όριο για το αδίκημα της ληστείας.

Η προφυλάκιση του είχε γίνει το 2015 στην Ευελπίδων για 8 συνολικά ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου. 

Η μεταγωγή του Σπύρου Χριστοδούλου έγινε από την Αθήνα υπό δρακόντεια μέτρα, με τον 49χρονο να οδηγείται στα Δικαστήρια Χαλκίδας νωρίς το πρωί συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών. 

Σημειώνεται, ότι πριν λίγους μήνες, η κατάσταση της υγείας του ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω της απεργίας πείνας που έκανε στις φυλακές.

Ακολουθούν αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA