Δροσιά Χαλκίδας: «Ξύπνησε» και τραγικές μνήμες ο χαμός του Κώστα Μάρκου - Τι είχε συμβεί με το 7χρονο παιδί του ιερέα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δροσιά Χαλκίδας: «Ξύπνησε» και τραγικές μνήμες ο χαμός του Κώστα Μάρκου - Τι είχε συμβεί με το 7χρονο παιδί του ιερέα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φρικτός θάνατος του 34χρονου Κώστα Μάρκου στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη περιοχή Βύρα Σουρτζίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων «ξύπνησε» και τις τραγικές μνήμες από το μακρινό 2011 στη περιοχή της Δροσιάς...

Την ώρα που ο ιερέας της περιοχής, Διονύσιος Σούτζιος έψελνε το «Χριστός Ανέστη», ο 7χρονος γιος του, Χρήστος, έπεσε αναίσθητος μπροστά στα μάτια του από μια φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μάτι του, με αποτέλεσμα μετά από τέσσερις ημέρες να χάσει τη ζωή του. 

Για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί τότε ο -πρόσφατα- αδικοχαμένος Κώστας Μάρκου σε ηλικία 25 ετών, ο οποίος φέρονταν να είναι ο άνθρωπος που πέταξε την μοιραία φωτοβολίδα. Μάλιστα στη συνέχεια προφυλακίστηκε μέχρι τη δίκη, ωστόσο ο ιερέας δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Παράλληλα τον είχε επισκεφτεί και στις Φυλακές Κορυδαλλού.
«Στη δίκη που ακολούθησε ο Κώστας Μάρκου αθωώθηκε. Εκείνο το βράδυ φωτοβολίδες είχαν πετάξει και άλλοι, αλλά ο μοναδικός που παραδέχτηκε ότι είχε πετάξει φωτοβολίδα λόγω της Ανάστασης ήταν αυτός, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ως κύριος ύποπτος. Είναι μία υπόθεση που τον είχε συγκλονίσει και στο τέλος αθωώθηκε από το δικαστήριο», τόνισε στο EviaZoom.gr, ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του, Χρήστος Θεοφίλης.
Ο δικηγόρος Χρήστος Θεοφίλης...

Τι είχε δηλώσει ο ιερέας Διονύσιος Σούτζιος 8 χρόνια μετά τον χαμό του γιου του...

«Το 2011 το Πάσχα, εδώ μπροστά στον ναό, την ώρα που λέγαμε το Χριστός Ανέστη, αρχίσανε οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά και μια από αυτές έφυγε και ήρθε στο παιδί μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι όταν του είπα σ’ αγαπάω ένα δάκρυ να βγαίνει από το μάτι του… τίποτα άλλο», ανέφερε ο ιερέας τονίζοντας πως η βαθιά πίστη του τον έσωσε από το να μην τρελαθεί. Ο ίδιος στο τέλος είπε «πάλι καλά που ήτανε το παιδί μου...».

ΒΙΝΤΕΟ

  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA