Μακρυμάλλη: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού απαντά σε καταγγελία αναγνώστη του EviaZoom.gr | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μακρυμάλλη: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού απαντά σε καταγγελία αναγνώστη του EviaZoom.gr

Με αφορμή το δημοσίευμα του EviaZoom.gr που περιείχε καταγγελία αναγνώστη με τίτλο «Αναγνώστης από Μακρυμάλλη καταγγέλλει: «Κάτοικοι κόβουν τα καμένα πεύκα χωρίς να έχουν άδεια από το δασαρχείο» (ΒΙΝΤΕΟ)», ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στο EviaZoom.gr, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασηφάκης...

Το EviaZoom.gr την παραθέτει αυτούσια χωρίς να υιοθετεί καμία από τις απόψεις ή τις καταγγελίες που δημοσιεύονται επί του συγκεκριμένου θέματος:

«ΘΕΜΑ: Ξύλευση των κατοίκων του συνοικισμού.

Ύστερα από καταγγελία που έκανε «αναγνώστης από τη Μακρυμάλλη», στην ιστοσελίδα σας, ότι οι κάτοικοι του συνοικισμού κόβουν αδιακρίτως πεύκα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας τα παρακάτω.
 
Μετά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, οι κάτοικοι της Μακρυμάλλης υπέβαλαν στο Δασαρχείο αιτήσεις με τις οποίες ζητούσαν να τους επιτραπεί να ξυλευτούν από τα καμένα. Οι αιτήσεις συγκεντρώθηκαν όλες στο Σύλλογο, το Δ.Σ. ήρθε σε επαφή με το δασαρχείο και κατέθεσε τις αιτήσεις. 

Το δασαρχείο ενέκρινε το αίτημα και έδωσε ραντεβού με όλους τους αιτούντες, όπου προσημείωσε σε καθένα ξεχωριστά τα δέντρα που έπρεπε να κόψει. Όλα ήταν εκατέρωθεν του δρόμου που οδηγεί στο χωριό και αυτό γιατί το σημείο αυτό είναι το πρώτο που θα αναδασωθεί.
 
Μας ξενίζει το γεγονός ότι μετά από τόσο ντόρο που έγινε στο συνοικισμό, τα ενημερωτικά σημειώματα που έστειλε ο Σύλλογος σε όλους τους κατοίκους, τις συγκεντρώσεις που έγιναν, ο «αναγνώστης από τη Μακρυμάλλη» δεν έμαθε τίποτε.
 
Σε κάθε περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας πάντα, να αναρτήσετε την απάντησή μας.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA