Ο άρρωστος Μορίδης δεν τους έπεισε: Δεν κατέβηκαν στα Ψαχνά οι απλήρωτοι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο άρρωστος Μορίδης δεν τους έπεισε: Δεν κατέβηκαν στα Ψαχνά οι απλήρωτοι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς

Έκαναν πράξη την απειλή τους οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς, οι οποίοι λόγω μη καταβολής τουλάχιστον 4 μισθών, δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν με τον Ηρακλή Ψαχνών το Σάββατο (04-01-2020) για την 15η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας...

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στα χαρτιά ο Ηρακλής Ψαχνών με 3-0, αλλά αυτό είναι το λιγότερο...

Σημειώνεται ότι οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς απέχουν και από τις προπονήσεις καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ πριν λίγες μέρες έδωσε σημεία ζωής, μέσω ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της ομάδας, Φοίβος Μορίδης, ο οποίος φέρεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου καθώς τις τελευταίες μέρες περνά μία περιπέτεια υγείας, όπως λέει.

Αναλυτικά τι είχε δηλώσει:

«Ανέλαβα πριν από 4 μήνες, να βοηθήσω τον ΑΟΧ, μετά από πρόσκληση αγνών κ παντελώς αγνώστων σε μένα φιλάθλων της ομάδας, ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Μέσα σε απόλυτη πίεση χρόνου κατέθεσα ψηφοδέλτιο ‘εκτάκτου ανάγκης’.

Τη νύχτα των εκλογών, πριν τη ψηφοφορία υποσχέθηκα μόνο 3 πράγματα:

• Ότι θα κάνω κάθετι, καθώς η ομάδα διέθετε μόνο 3 δελτία, 2 μέρες πριν από τον πρώτο της αγώνα, να βρει παίχτες, να εκδώσει δελτία και να κατέβει στο γήπεδο ώστε να μην μηδενιστεί.

• Ότι θα καλύψω τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπήρχαν από προηγούμενες δεσμεύσεις.

• Ότι η ομάδα στη φετινή αγωνιστική σεζόν θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα μια και δεν υπήρχε πια καθόλου χρόνος, για άλλους στόχους .

Νομίζω ότι και οι 3 υποσχέσεις μου έχουν πραγματοποιηθεί.

Οι δύο πρώτες με μοναδικό συντελεστή εμένα, αφού το σωματείο δεν είχε καμία απολύτως οικονομική βοήθεια από κανέναν τους πρώτους 4 μήνες, με αποτέλεσμα η
προσωπική μου συμβολή να έχει ξεπεράσει τα 30.000 €. 

Η δε τρίτη υπόσχεση πραγματοποιείται και με την πολυτιμότατη βοήθεια στο οργανωτικό – αγωνιστικό κομμάτι, των συνεργατών μου αλλά και του ποδοσφαιρικού team.

Είναι γνωστό ότι περνάω μια περιπέτεια υγείας τις τελευταίες μέρες και αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι κοντά στην ομάδα. Λόγω της απουσίας μου αυτής δημιουργήθηκε μια δυσλειτουργία σε κάποιους τομείς.

Δε κρύβω ότι δέχτηκα κ δέχομαι μεγάλες πιέσεις από άτομα του στενού μου περιβάλλοντος, για να μη συνεχίσω την ενασχόληση μου με τον ΑΟΧ, μια που πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η υγεία.

Μέσα σε αυτή την ψυχολογική πίεση των ημερών, βρήκα τον χρόνο να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση μου.

Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΧ.

Και αυτό θα το κάνω γιατί δε μπορώ να κρύψω ότι με έχουν κατασυγκινήσει τα δεκάδες μηνύματα απλών φιλάθλων, αλλά και του προπονητή μας, των παιχτών μας, του Διοικητικού και του Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Έτσι με τη βοήθεια του Θεού, θα επιστρέψω την ερχόμενη εβδομάδα και θα βρεθώ στη Χαλκίδα, κοντά στον αγαπημένο μας ΑΟΧ, για να συνεχίσω την παρουσία μου και την οικονομική ενίσχυση στον Όμιλό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 60-70 φιλάθλους που είναι παρόντες και αγοράζουν εισιτήριο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, τους θερμότατους πιτσιρικάδες της θύρας 3, που στηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που κάτω από αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες υπερβαίνουν τους εαυτούς τους και στέκονται περήφανα στο ύψος των περιστάσεων και τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ και στο Ε.Σ που με περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως, θέλω να εκφράσω στον ‘έφηβο’ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΤΖΑ, που δεν έχει λείψει λεπτό από δίπλα μου, εμψυχώνοντάς με, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εύχομαι ολόψυχα το αγωνιστικό μας τμήμα ενωμένο, να μου δώσει τη χαρά στα δυο επόμενά μας παιχνίδια, στα οποία για πρώτη φορά δεν θα είμαι παρών, τη χαρά της νίκης και της επιτυχίας.

Και με τη δύναμη του Θεού, από την ερχόμενη εβδομάδα που επιστρέφω, όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο.

Καλή και χαμογελαστή χρόνια σε όλους σας….με μία μόνο ευχή! ΥΓΕΙΑ!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA