«Οδός Ονείρων» στη Χαλκίδα: Αθωώθηκε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για τον φρικτό θάνατο της 48χρονης υπαλλήλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Οδός Ονείρων» στη Χαλκίδα: Αθωώθηκε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για τον φρικτό θάνατο της 48χρονης υπαλλήλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είχε κανένας ευθύνη...

Μετά από 6 χρόνια πραγματοποιήθηκε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας για τον τραγικό χαμό της 48χρονης -τότε-, υπαλλήλου, Αδαμαντίας Φουρναράκη.

Ήταν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 το πρωί όταν η 48χρονη λαντζέρισσα και μητέρα δύο παιδιών, Αδαμαντία Φουρναράκη βρήκε φρικτό θάνατο εγκλωβισμένη στα τοιχώματα ενός μικρού ασανσέρ, την ώρα που αγωνιζόταν για το μεροκάματο (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα για την υπόθεση).

Ο υπεύθυνος του μπαρ βρήκε νεκρή την 48χρονη μέσα στο ασανσέρ της επιχείρησης, στο οποίο μετέφερε ποτήρια, προς την κουζίνα. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ασανσέρ μπλόκαρε και η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της, όταν το σώμα της σφηνώθηκε ανάμεσα στο εξωτερικό τοιχίο και τη βάση του, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί ο θώρακάς της και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Εικόνες και Βίντεο που είχε καταγράψει το 2014 το EviaZoom.gr:

Η 48χρονη Αδαμαντία Φουρναράκη που βρήκε φρικτό θάνατο...

Στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικοί, οι οποίοι στη συνέχεια συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ήταν συντετριμμένος από το θλιβερό συμβάν. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι έβλεπαν το γραφείο τελετών να παραλαμβάνει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Μετά από 6 χρόνια η δίκη

Η δίκη έγινε, πριν λίγες μέρες, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας με κατηγορούμενους τον ιδιοκτήτη του μπαρ, Σωτήρη Γκίκα και τον υπάλληλο, Βασίλη Παπαδημητρίου, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Και οι δύο αθωώθηκαν μετά από πρόταση του Εισαγγελέα. Δικηγόροι υπεράσπισης ήταν ο Στέργιος Μπερμπάτης και η Τόνια Βαρελά - Σταμέλου.


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA