Αποκάλυψη - Χαλκίδα: Δύο άτομα σε υποχρεωτική καραντίνα για τον κορονοϊό - Ο ένας βρέθηκε στην Αθήνα και ο άλλος καταγγέλεται ότι έκανε βόλτες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη - Χαλκίδα: Δύο άτομα σε υποχρεωτική καραντίνα για τον κορονοϊό - Ο ένας βρέθηκε στην Αθήνα και ο άλλος καταγγέλεται ότι έκανε βόλτες!

Η ΕΛ.ΑΣ δεν αναφέρει κουβέντα σε κανέναν για τα περιστατικά, με τις πληροφορίες να έρχονται αποκλειστικά από το συνεχές στοιχειοθετημένο ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, και όχι από μία απλή αναπαραγωγή είδησης που υπάρχει στο διαδίκτυο χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, τις οποίες δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γράφοντες που τις αναπαράγουν...

Όπως αποκαλύπτουμε, δύο τουλάχιστον άτομα βρίσκονται σε 15νθήμερη υποχρεωτική κατ' οίκον καραντίνα για τον κορονοϊό στη πόλη της Χαλκίδας και αυτό που προκαλεί περισσότερη ανησυχία είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες και καταγγελίες ότι την «έσπασαν» και κυκλοφόρησαν κανονικά.

Ο ένας είναι περίπου 40 ετών και διαμένει στη περιοχή της Νεάπολης. Γείτονες κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ότι τον είδαν να κυκλοφορεί έξω από το σπίτι του, κάτι που αρνήθηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επέστρεψε πριν λίγες μέρες από το εξωτερικό.

Ο δεύτερος άνδρας παραμένει άγνωστο σε ποια περιοχή της Χαλκίδας διαμένει. Όπως διαπιστώθηκε, παραβίασε την υποχρεωτική κατ' οίκον καραντίνα και σύμφωνα με τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που αποκάλυψαν το περιστατικό, βρέθηκε από αστυνομικούς στην Ομόνοια. Φέρεται να είναι νταλικέρης που είχε επιστρέψει πριν λίγες μέρες από την Ισπανία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης που αφορούν αυτό το περιστατικό, η μητέρα του κατήγγειλε στην αστυνομία ότι παραβίασε την καραντίνα, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ο ίδιος είχε φέρεται να είχε ενημερώσει νωρίτερα την αστυνομία ότι αναγκάστηκε να φύγει γιατί τον έδιωξε από το σπίτι η μητέρα του.

Ήδη έχει επιστρέψει ξανά στο πατρικό του στη Χαλκίδα ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη με το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA