Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Εύβοια, αλλά δεν αναφέρει την περιοχή! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Εύβοια, αλλά δεν αναφέρει την περιοχή! (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα και με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δημοσιεύουμε παρακάτω, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια είναι πλέον δύο...

Ωστόσο, δεν αναφέρει από ποια περιοχή είναι το δεύτερο κρούσμα, μάλλον για να μην δημιουργηθεί πανικός (;), γιατί δεν βρίσκουμε άλλο λόγο. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπόλοιπους νομούς.

Το EviaZoom.gr επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΔΥ και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι δεν αναφέρονται οι περιοχές παρά μόνο οι νομοί.

Στα συγκεκριμένα στοιχεία επίσης ανά νομό αναφέρεται αόριστα ότι άλλα 144 κρούσματα είναι υπό διερεύνηση.
 
Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το δεύτερο κρούσμα διαγνώστηκε στις 21 Μαρτίου, πιθανότατα σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και θα αρχίσουν να δημοσιεύονται πλέον και από επίσημα χείλη...

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα και για το 2ο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ένα νούμερο πλασματικό φυσικά όπως έχουμε ξαναγράψει, καθώς τα πραγματικά νούμερα είναι άλλα.

Σημειώνεται ότι και για το πρώτο κρούσμα δεν ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ η περιοχή στην οποία διέμενε ο 48χρονος, κάτι που αποκάλυψε πρώτο το EviaZoom.gr ότι ήταν από τον Άγιο Αιδηψού, ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε ανακοίνωση της έλεγε γενικά και αόριστα ότι είναι από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Δείτε τον πίνακα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ εως 22 Μαρτίου 2020:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA