Σε καραντίνα η Χαλκίδα αλλά με πολλά μαγαζιά ανοιχτά! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε καραντίνα η Χαλκίδα αλλά με πολλά μαγαζιά ανοιχτά! (ΦΩΤΟ)

Σε ισχύ είναι τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό από το πρωί του Σαββάτου (14-03-2020) που θέτουν υποχρεωτικό λουκέτο για 14 μέρες σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, καφετέριες, μπαρ,  εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κομμωτήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ, κ.α...

Ωστόσο η δυνατότητα που δόθηκε να πραγματοποιούν υπηρεσίες delivery και take-away τα καταστήματα καφέ και φαγητού, κράτησαν ανοιχτά πολλά μαγαζιά. Οι δύο προϋποθέσεις βέβαια είναι: Να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στην επιχείρηση και να μην υπάρχουν στο χώρο περισσότερα από 5 άτομα.

Στη Χαλκίδα η κίνηση από το πρωί ήταν αυξημένη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ σχεδόν όλα τα καταστήματα καφέ και φαγητού, όπως ψητοπωλεία, fast food, εστιατόρια, μέχρι και μεζεδοπωλεία παραμένουν κανονικά ανοιχτά για delivery, ενώ πάει και κόσμος εκεί να ψωνίσει. 


Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει καθολικό πανελλαδικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων και υποχρεωτική κατάργηση των συγκεκριμένων υπηρεσιών, αν δεν θέλουμε να γίνουμε Ιταλία!

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA