Τσαπουρνιώτης: «Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο δήμο μας είναι γεγονός...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσαπουρνιώτης: «Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο δήμο μας είναι γεγονός...»

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας απέστειλε, πριν λίγο, ανακοίνωση στο EviaZoom.gr, με την οποία επιβεβαιώνει και ο ίδιος ότι ο ηλικιωμένος που διαγνώστηκε με κορονοϊό το βράδυ του Σαββάτου (28-03-2020) είναι από το Δήμο του (δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη ανάρτηση)...

Ο ίδιος κάνει λόγο για το πρώτο κρούσμα στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο που επιβεβαιώθηκε και ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ είναι άγνωστο εως τώρα πόσοι ακόμη που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα τεθούν σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Τσαπουρνιώτη αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες.

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Δήμο μας είναι γεγονός. Ο Δήμος μας έχει κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει την υγεία των δημοτών και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Ο πανικός δε βοηθά. Η σωστή πρόληψη, η ενημέρωση και η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι σύμμαχος μας, μα πάνω απ' όλα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Οποιοσδήποτε συμπολίτης μας χρειάζεται κάθε είδους στήριξη μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα: 22273 50219 (Μαντούδι), 22270 31400 (Λίμνη), 22273 50313 (Αγία Άννα)».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA