Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία ανήκει στον εργολάβο, Σταύρο Καμαριώτη, πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (01-06-2020) σε μαζική συνάντηση που έγινε στο Αφράτι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τη σύμβαση για το έργο «Κατασκευή έργων άμεσης αποκατάστασης αρδευτικού καναλιού Καλαποδίου ποταμού Λήλαντα Ν. Eυβοίας», συνολικής αξίας 2.560.000 ευρώ. Το έργο το ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρεία του Σταύρου Καμαριώτη, ο οποίος έδωσε και το παρών στη συνάντηση.
Παράλληλα, την ίδια μέρα, ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, ότι η ίδια κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνει το δημόσιο έργο για τις αναπλάσεις στη τοπική κοινότητα της Μακρυκάπας, αξίας 47.145,62 ευρώ.
Επίσης, η «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ» ανέλαβε και το δημόσιο έργο του Δήμου Χαλκιδέων, με την -τελευταία- πεζοδρόμηση της Αβάντων, από οδό Βύρωνος εως τις οδούς Αγγελάτου και Απόστόλη που κατασκευάστηκε πρόσφατα.

Το συνολικό ποσό εδώ είναι 370.000 ευρώ και είχε υπογραφεί η σύμβαση με την συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία από τον Χρήστο Παγώνη τον Μάιο του 2019.

Έγγραφα με τις τελευταίες πληρωμές προς την κατασκευαστική εταιρεία:




Ο εργολάβος Σταύρος Καμαριώτης είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Η κατασκευαστική εταιρεία που διατηρεί έχει αναλάβει και άλλα πολλά δημόσια έργα σε δήμους της Εύβοιας αλλά και άλλων νομών. Έχει διετελέσει και πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, ενώ τώρα είναι αναπληρωτής γραμματέας του ΤΕΕ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA