Τρομακτικό τροχαίο: Σκοτώθηκε 63χρονος φορτηγατζής στο Σχηματάρι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρομακτικό τροχαίο: Σκοτώθηκε 63χρονος φορτηγατζής στο Σχηματάρι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22-06-2020) στο 65o χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Λαμία...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, τραγικό θάνατο βρήκε ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού, Νίκος Σαρρής, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία.

Ο 63χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το φορτηγό της εταιρείας «Ντελόπουλος» που οδηγούσε - και μετέφερε σωλήνες- με κατεύθυνση τον Βόλο, συγκρούστηκε αρχικά με σταθμευμένο αυτοκίνητο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια καρφώθηκε σε τσιμεντένια κολόνα.

Μάλιστα έπεσαν σωλήνες στο δρόμο, ενώ και ένα δεύτερο φορτηγό που ακολουθούσε, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έπεσε πάνω σε κολόνα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ο οδηγός.

Αντίθετα ο οδηγός του αυτοκινήτου, ονόματι, Γιάννης Χαντζηδήμος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ΄από κει σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και διασώστες για τους απεγκλωβισμούς, ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων Αφιδνών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA