Ορεστιάδα: Χαμός με συμπλοκές πολιτών απόψε – Επέμβαση της αστυνομίας και προσαγωγές

Ορεστιάδα: Χαμός με συμπλοκές πολιτών απόψε – Επέμβαση της αστυνομίας και προσαγωγές

Χαμός επικράτησε απόψε στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν υπήρξαν συμπλοκές πολιτών μεταξύ τους στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας να φτάνουν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φασαρίες ξεκίνησαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε καφενείο που βρίσκεται σε σημείο του συγκεκριμένου δρόμου, ανάμεσα σε κάποιους Ρομά και άλλους κατοίκους και έπεσε αρκετό ξύλο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία της Ορεστιάδας, έφτασαν περιπολικά και έγινε προσαγωγή 4 ατόμων, τριών ανδρών και μιας γυναίκας.

Η επέμβαση των αστυνομικών ηρέμησε τα πνεύματα και σταμάτησε την μεγάλη αναστάτωση που υπήρξε, αφού η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια να δει τι συμβαίνει και άλλοι που βρισκόταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο.

Το θέμα ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ορεστιάδας. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στην Ορεστιάδα και μάλιστα άλλες φορές ακόμα και οι αστυνομικοί δέχονται επιθέσεις από κάποιους.

Η φωτογραφία είναι ΑΡΧΕΙΟΥ