Σε Καβάλα, Δράμα αρχές Μαίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με νέο ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του Χρήστου Μέτιου

Σε Καβάλα, Δράμα αρχές Μαίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με νέο ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του Χρήστου Μέτιου

Επίσκεψη στους νομούς Καβάλας και Δράμας, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, στο πλαίσιο περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα, στέλοντας νέο ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου.

Ο νυν Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιος με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, έχει ήδη λάβει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ αλλά και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, κάτι που έχει δώσει ήδη σημαντική δυναμική στην υποψηφιότητα του και θεωρείται σίγουρο πως είναι αυτή την στιγμή πρώτος και με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, πως θεωρεί αυτονόητη την στήριξη, προφορική αλλά και ουσιαστική της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου, απ’ όλα τα κομματικά στελέχη. Θα έχει λοιπόν σειρά επαφών με στελέχη, υποψηφίους των παρατάξεων τις οποίες στηρίζει η ΝΔ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παράγοντες της αγοράς. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας κ.Δράκο, που ως γνωστόν στηρίζει παρασκηνιακά την υποψηφιότητα του “αντάρτη” Χριστόδουλου Τοψίδη, λόγω της παρουσίας των Καβαλιωτών Θόδωρου Μαρκόπουλου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, ενώ “θέμα” μέχρι στιγμής φαίνεται να υπάρχει και με την στάση του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Κατά την προηγούμενη επίσκεψη του στη Θράκη, ο κ.Μητσοτάκης είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι πρέπει να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ.Μέτιου, ώστε η Ν.Δ να κερδίσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και να συνεργαστεί ο ίδιος και η Κυβέρνηση του που θα εκλεγεί, με έναν Περιφερειάρχη που έχει τις ίδιες απόψεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της περιοχής.

Το ακριβές πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Μητσοτάκη, όπως και η ημερομηνία της επίσκεψής του θα καθοριστούν τις αμέσως επόμενες μέρες.