Ορεστιάδα: Έντονα ερωτηματικά για τη συνεχιζόμενη άρνηση του Δήμου να παραλάβει το λεωφορείο των ΑΜΕΑ

Ορεστιάδα: Έντονα ερωτηματικά για τη συνεχιζόμενη άρνηση του Δήμου να παραλάβει το λεωφορείο των ΑΜΕΑ

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΜΠΑΧΑΛΟ” που έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο χρόνια γύρω από το θέμα της παραλαβής του ειδικού λεωφορείου που θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές ανάγκες Ατόμων με Αναπηρία στην Ορεστιάδα, το οποίο έχει εκτελωνιστεί και δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχει το παραλάβει ο Δήμος Ορεστιάδας δεν το παραλμβάνει με διάφορες δικαιολογίες, συνεχίζεται.

Τα ερωτηματικά και οι απορίες για την απαράδεκτη και προκλητική στάση του δήμου και προσωπικά του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, να μην δέχεται την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ενός λεωφορείου που θα βοηθήσει τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ στις μετακινήσεις, παραμένουν. Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Δοξιπάρας “Ο ΑΗΤΟΣ” Ανμαστασία Γκαϊδατζή, που πρωτοστάτησε στην διεξαγωγή της φιλανθρωπικής συναυλίας με την Πέγκυ Ζήνα, στην αγορά του ειδικού λεωφορείου και στον εκτελωνισμό του, ακόμα περιμένει να την ειδοποιήσουν για την παράδοση-παραλαβή. Η ίδια ήδη έχει πάντως ενημερώσει ότι το λεωφορείο είναι έτοιμο να γίνει η ΦΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ του στον δήμο Ορεστιάδας.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών του βορείου τμήματος του Έβρου, Εύη Ορφανού, που μαζί με τον σύλλογο της πρωτοστάτησαν στην συγκέντρωση των χρημάτων για τον εκτελωνισμό, μίλησε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για το “γολγοθά” του εκτελωνισμού που επιτέλους ολοκληρώθηκε και εξέφρασετην απορία της γιατί ο Δήμος Ορεστιάδας δεν το παραλαμβάνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ