Νέα σκάφος έρχεται για την Σαμοθράκη

Νέα σκάφος έρχεται για την Σαμοθράκη

Ένα νέο σκάφος αναμένεται να φτάσει σε λίγες ημέρες στην Σαμοθράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και μάλιστα αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει δρομολόγια.

Δεν πρόκειται για καράβι που θα αναλάβει δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, αλλά για καθαρά τουριστικό, περιηγητικό σφάος, το οποίο θα κάνει το γύρο του πανέμορφου νησιού του Έβρου, δίνοντας την ευκαιρία στους τουρίστες και γενικότερα τους επισκέπτες, να απολαύσουν τις ομορφιές του και απ’ την θάλασσα.

Το περιηγητικό σκάφος “Θεοδώρα” που κάηκε τον Αύγουστο του 2017 στην Σαμοθράκη

Περισσότερες πληροφορίες δεν καταφέραμε ως αυτή την στιγμή να συγκεντρώσουμε. Μόνο ότι η αγορά και ο ερχομός του στην Σαμοθράκη, αποφασίστηκε προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα, μετά την καταστροφή από πυρκαγιά που υπήρξε τον Αύγουστο του 2017 στο σκάφος “Θεοδώρα”, το οποίο επί χρ΄νια εξυπηρετούσε τον κόσμο και μετέφερε τουρίστες σε διάφορες απρόσιτες παραλίες, αλλά και τους έδειχνε τις ομορφιές του νηστιού.

Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια, πέρυσι δεν υπήρξε κάποιο ανάλογο σκάφος, ενώ μια… απόπειρα που έγινε με την χρήση του ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ από την SAOS Ferries δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Σύντομα πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα.