Καλά που δεν… πάτησε κάποιος το καζανάκι, στα εγκαίνια Λαμπάκη στις Φέρες!!!

Καλά που δεν… πάτησε κάποιος το καζανάκι, στα εγκαίνια Λαμπάκη στις Φέρες!!!

Η εκπληκτική φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στις Φέρες.

Όπως βλέπετε, στη φωτογράφιση του εκ νέου υποψήφιου δημάρχου με τους επίσης υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, δεσπόζει η… σωλήνα αποχέτευσης πάνω από τα κεφάλια τους. Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά καλά που δεν… πάτησε το καζανάκι κάποιος την στιγμή που βρίσκονταν εκεί όλοι και καμάρωναν. Ακριβώς πάνω στο κεφάλι του Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα και Φερών Νίκου Γκότση θα… έσκαγαν οι ακαθαρσίες (μην χρησιμοποιήσουμε την άλλη. σωστή λέξη).

Μιλάμε από την στιγμή που μου έστειλαν την φωτογραφία την παρατηρώ και την ξαναπαρατηρώ και όλο αυτή η σκέψη στριφογυρίζει στο μυαλό μου. Συγνώμη δήμαρχε, αλλά αν οι δικοί σου δεν τα προσέχουν αυτά δεν τους φταίω εγώ να σου λένε ότι έχω… διεστραμμένο εγκέφαλο και γράφω όλα αυτά.

Καλά, για την ουσία όσων είπε ας μην τα σχολιάσω. Ότι δηλαδή οι Φέρες μίλησαν και στηρίζουν Βαγγέλη Λαμπάκη και την παράταξη Πόλη και Πολίτες. Καλό είναι να είναι προετοιμασμένοι και αυτός και ο Αντιδήμαρχος του… facebook Γκότσης για τις Φέρες, γιατί τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.