Την ανερχόμενη βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών Hellas Frost στους Μεταξάδες, επισκέφθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την ανερχόμενη βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών Hellas Frost στους Μεταξάδες, επισκέφθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

 Την ανερχόμενη βιομηχανία κατεψυγμένων λαχανικών Hellas Frost στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, επισκέφθηκε ο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, κατά την παρουσία του στον Έβρο.

Ο κ.Αραχωβίτης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο, αλλά και τα στελέχη της Νομαρχιακής του κόμματος Μενέλαο Μαλτέζο και Σπύρο Δέδογλου (είναι και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Κατσιμίγα), έγιναν δεκτοί και ενημερώθηκαν από τους αδερφούς Παυλούδη, για τις δραστηριότητες της εταιρείας που αναπτύσσεται συνέχεια και φυσικά αυτό φέρνει και νέες θέσεις εργασίας, σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ανεργίας και εγκατάλειψης.

Άκουσαν από τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παυλούδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα εμπόδια που προκύπτουν. Ο κ.Αραχωβίτης και όσοι τον συνόδευαν είδαν άλλωστε μόνοι τους τον απαράδεκτο δρόμο που συνδέει την επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Μεταξάδων με την βιομηχανική ομάδα και χρόνια τώρα τα λίγα μέτρα παραμένουν χωματόδρομος σε κακή κατάσταση. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία της μονάδας, η οποία εκτός από κατεψυγμένα λαχανιά (συνεργάζεται με την εταιρεία ΑΙΝΟΣ με το όνομα της οποίας και διατίθενται στην αγορά), έχει επεκταθεί πλέον και σε άλλα κατεψυγμένα προϊόντα, όπως πίτσες και κοτόπουλα.

Εκτός του δρόμου, του έθεσαν και το θέμα του μεταφορικού κόστους των προϊόντων προς τα μεγάλα αστικά κέντρα από τον Έβρο, που αυξάνουν το κόστος των προϊόντων που παράγονται και τα καθιστούν μη ανταγωνιστικά και κάποια άλλα προβλήματα. Ζήτησε να του καταθέσουν υπόμνημα με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και θα το δώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου προκειμένου να προωθήσουν την επίλυση τους.