Αλεξανδρούπολη-Μπάχαλο: Ξέρετε εσείς και δεν ξέρει ο δήμαρχος Λαμπάκης για το πάρκινγκ; (video+φωτό)

Αλεξανδρούπολη-Μπάχαλο: Ξέρετε εσείς και δεν ξέρει ο δήμαρχος Λαμπάκης για το πάρκινγκ; (video+φωτό)

Ο κακός χαμός γίνεται καθημερινά στο πάρκινγκ του “Φώτης Κοσμάς”, αφού επικρατεί τεράστια αναρχία και η πολυδιαφημισμένη παρέμβαση που έκανε ο δήμος Αλεξανδρούπολης ξοδεύοντας ένα σωρό χρήματα, δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, αλλά πάνω απ’ όλα δεν είναι… λειτουργική.

Δείτε την κατάσταση που επικρατούσε χθες βράδυ και προφανώς και σήμερα το πρωί, που κάποιοι πολίτες θα πήγαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να πάρουν το ειδικό λεωφοριάκι, που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης το “βάφτισε” μάλιστα και Δημοτική Συγκοινωνία για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Ακόμα δεν έχεθ ξεκινήσει για την Αλεξανδρούπολη η τουριστική περίοδος και επικρατεί… κόλαση με τα τροχόσπιτα και τα λεωφορεία, που καταλαμβάνουν πολλές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Σκεφθείτε να αρχίσουν να έρχονται και οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι και οι άλλοι επισκέπτες το καλοκαίρι. Κόλαση θα επικρατήσει εκεί, αλλά οι εκλογές της Κυριακής στο μεταξύ θα έχουν περάσει, η σημερινή δημοτική αρχή θα έχει… κάνει το κομμάτι της για επικοινωνιακούς λόγους και άσε τον κόσμο να ταλαιπωρείται.

Μιλάμε ότι ο δήμαρχος κ.Λαμπάκης και το “πνευματικό παιδί” του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, που τον συναγωνίζεται σε έπαρση, αλαζονεία, όπως και στην περίπτωση πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου, δεν άκουσαν κανέναν. Έκαναν του κεφαλιού τους, τάχα για εξυπηρέτηση του κόσμου, ο οποίος τώρα θα ταλαιπωρείται. Κι αυτοί οι άνθρωποι ζητούν ξανά την ψήφο των Αλεξανδρουπολιτών και κάποιοι θα τους ψηφίσουν. Επιβραβεύοντας προφανώς τα αχρείαστα έργα βιτρίνας, που δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα, που απορροφούν πόρους οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν διατεθεί αλλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και αυτές που δημοσιεύει το Evros-news.gr μαζί με το βίντεο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του μπάχαλου που επικρατεί στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Καλά, για να μπορέσει κάποιος οδηγός Ι.Χ να παρκάρει, είναι αμφίβολο αν χωράει να περάσει έτσι όπως κλείνουν τα τροχόσπιτα και τα μικρά λεωφορεία, οπότε χρειάζεται να κάνει… σλάλομ ανάμεσα τους. Φυσικά τα τρακαρίσματα και τα… γρατζουνίσματα δεν χρειάζεται να τα συζητήσουμε.

Άντε και… καλή ψήφο την Κυριακή. Να τους “επιβραβεύσετε” τους Λαμπάκηδες, τους Κουκουράβες, τους Χατζηκωνσταντίνου, τους Γερακόπουλους και τους Βαταμίδηδες, για να συνεχίσουν τα ίδια και χειρότερα.