Ήρθες για τις εκλογές στο Διδυμότειχο; Κάνε στέκι σου το Parrot’s Beak

Ήρθες για τις εκλογές στο Διδυμότειχο; Κάνε στέκι σου το Parrot’s Beak

Κατάγεσαι από τον Έβρο και μένεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή στο εξωτερικό και βρίσκεσαι αυτές τις ημέρες για τις εκλογές στην ιδιαίτερη πατρίδα σου; Κάνε στέκι σου το Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif, στο Διδυμότειχο (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478). 

Πριν ή και μετά την ψήφο σου στις κάλπες, σήμερα, αύριο και τις επόμενες ημέρες, πριν και μετά την επιλογή σου και αφού ρίξεις την ψήφο σου, επέλεξε για τον καφέ και το ποτό σου σε εκπληκτικό περιβάλλον, δοκίμασε μοναδικές γεύσεις Cocktails και Aperitif από επαγγελματίες bartender που θα σε… ξετρελάνουν και θα σε απογειώσουν. Πρωτότυπες μίξεις ποτών που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού, θα σου προσφέρουν μια σπουδαία εμπειρία.

Το Parrot’s Beak είναι το αγαπημένο στέκι όλων στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου και η… γνωριμία μαζί του θα σε εντυπωσιάσει. Όπως εντυπωσίασε πριν λίγο καιρό και το επίσημο περιοδικό της κορυφαίας αεροπορικής ελληνικής εταιρείας AEGEAN Airlines, η οποία στο επίσημο περιοδικό της, το BLUE, έκανε ειδική αναφορά και χιλιάδες μάτια διαβάζουν, μαθαίνουν και γνωρίζουν το Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif στο Διδυμότειχο.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί και το διαβάζουν όσοι ταξιδεύουν με την συγκεκριμένη εταιρεία αφού βρίσκεται μπροστά από το κάθισμα τους, στο αφιέρωμα που υπάρχει για το νομό Έβρου, γίνεται αναφορά και στις επιλογές διασκέδασης που έχει κάποιος επισκέπτης στην πόλη του Διδυμοτείχου και προτείνεται το κορυφαίο στέκι της πόλης, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλάτος που έκανε το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό οδοιπορικό και έκανε στάση για καφέ ή ποτό στο Parrot’s Beak: “Για ποτό στο Parrot’s Beak (Βασιλέως Γεωργίου 20), με ρετρό διακόσμηση, τζαζ και φανκ μουσική και μια μικρή κάρτα με signature και κλασικά κοκτέιλ”. 

Parrot’s beak στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Βασιλέως Γεωργίου 20

Τηλέφωνο: 25530 24478