Γιάννης Ζαμπούκης: Η επιτυχία είναι όλων των δημοτών – Γλέντι με το θρακιώτικο… Γιάννης δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Ζαμπούκης: Η επιτυχία είναι όλων των δημοτών – Γλέντι με το θρακιώτικο… Γιάννης δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το γνωστό θρακιώτικο τραγούδι… Γιάννης δήμαρχος και αποθέωση με χειροκροτήματα, υποδέχθηκαν το νέο δήμαρχο Αλξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στο εκλογικό του κέντρο συνεργάτες, φίλοι και υποστηρικτές του.

Ο κ.Ζαμπούκης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους στήριξαν και βοήθησαν αυτή την προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες, αλλά πάνω απ’ όλα τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα και να επιλέξουν έναν… Δήμος για ΌΛους που Πρώτα θα έχει αυτούς και το εμείς και όχι το εγώ του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Η Αλεξανδρούπολη έχει νέο Δήμαρχο, τον Γιάννη Ζαμπούκη της παράταξης Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ

Gepostet von THEA magazine am Sonntag, 2. Juni 2019

Ο 47χρονος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και από την 1η Σεπτεμβρίου νέος δήμαρχος της πόλης και του δήμου Αλεξανδρούπολης, απέφυγε και την παραμικρή αναφορά στις… μικρόψυχες δηλώσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη και μαζί με όλους χόρεψε τον ζωναράδικο… “στο χωρίον Μεταξάδες Γιάννης δήμαρχος”.

Gepostet von Athanasios Kamilaris am Sonntag, 2. Juni 2019

Οι πανηγυρισμοί, με σημαίες της παράταξης “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” , κορναρίσματα και μουσική κράτησαν για αρκετή ώρα, ενώ έκλεισε για λίγα λεπτά και η κεντρική Λεωφόρος Δημοκρατίας από τους πανηγυρισμούς και τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο.

Gepostet von Kazikidis Simos am Sonntag, 2. Juni 2019