ΒΙΝΤΕΟ: “Εκαψε” τον Λαμπάκη στις Φέρες, αλλά έχει ρόλο την επόμενη ημέρα ο… ξεναγός Γκότσης

ΒΙΝΤΕΟ: “Εκαψε” τον Λαμπάκη στις Φέρες, αλλά έχει ρόλο την επόμενη ημέρα ο… ξεναγός Γκότσης

Ρόλο για την επόμενη ημέρα, μετά την ήττα της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες” στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, αναζητεί και ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Φερών Νίκος Γκότσης.

Μπορεί να ήρθε πρώτος σε σταυρούς και να εκλέχθηκε, αλλά θα είναι ένας απλός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ενώ είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στα… μεγαλεία της Αντιδημαρχίας. Τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη πάντως δεν τον… έσωσε, αντίθετα τον “έκαψε” συμβάλλοντας και αυτός στην ήττα με τις συνεχείς δηλώσεις που έκανε για το σφαγείο Φερών, το Λύκειο, το αρδευτικό (έχει μείνει στην ιστορία ο περίφημος… μετροπόντικας). Ίσως γιατί και ο ίδιος ποτέ δεν περίμενε αυτό το… ΣΟΚ. Να χαθεί δηλαδή η δημοτική αρχή και να είναι πλέον νέος δήμαρχος ο Γιάννης Ζαμπούκης. Γιατί οι Φέρες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επαναληπτικές εκλογές, για το τέλος της παρουσίας Λαμπάκη.

Μπορεί ο ίδιος να άρχισε, “επιστρατεύοντας” τις γνωριμίες του στα τοπικά ΜΜ,Ε ακόμα και να αυτοπροτείνεται για… βουλευτής της Ν.Δ (δεν υπάρχει φυσικά κανένα τέτοιο ενδεχόμενο), αλλά σίγουρα έχει σημαντικές ευθύνες στην ήττα της παράταξης του και την απώλεια του δήμου. Υπερφίαλα έλεγε πως “θα σας σαρώσει όλους από την πρώτη Κυριακή ο Λαμπάκης” και έτσι έβαλε απέναντι του ανθρώπους με τους οποίους είχε άριστες σχέσεις.

Μια και οι συντοπίτες του τον αποκαλούν πάντως “Αντιδήμαρχο του facebook”, αφού είχε… κουράσει ανεβάζοντας αυτονόητες παρεμβάσεις και εργασίες των υπαλλήλων του δήμου, μάζεμα των σκουπιδιών δηλαδή, αρκετοί Φεριώτες πήραν αφορμή από ένα προεκλογικό βίντεο του όπου τους προέτρεπε ενδιάμεσα στις δυο Κυριακές να ψηφίσουν τον κ.Λαμπάκη. Σε αυτό μιλούσε μπροστά στην Παναγία Κοσμοσώτειρα αναφερόμενος σε κάποια στοιχεία της ιστορία της. Κι όπως πολύ εύστοχα παρατήρησαν κάποιοι, θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός… ξεναγός, τώρα που η δημοτική αρχή Ζαμπούκη θα ρίξει το “βάρος” στην τουριστική ανάπτυξη και των Φερών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ  

Gepostet von Νικόλαος Γκότσης am Freitag, 31. Mai 2019

Υ.Γ: Όλα καλά, όμως σε περίπτωση που αναλάβει ρόλο ξεναγού, το χρώμα της… κάλτσας πρέπει να το προσέξει λίγο ο φίλος Νίκος Γκότσης. Μαύρο παπούτσι με άσπρη κάλτσα, μόνο ο δικός μας στο Evros-news.gr, ο Κώστας Πιτιακούδης φοράει, που είναι… χωριάτης. Εκτός αν του έχουν μείνει οι ενδυματολογικές επιλογές από τον καιρό που ήταν… αστυνομικός.