Από Καστανιές και Ν.Βύσσα ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτορεπορτάζ)

Από Καστανιές και Ν.Βύσσα ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτορεπορτάζ)

Από τις ακριτικές Καστανιές ξεκίνησε την περιοδεία του στο νομό Έβρου σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ.Μητσοτάκης έφτασε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” Αλεξανδρούπολης με την πρωινή αεροπορική πτήση και αμέσως αναχώρησε για τις Καστανιές, όπου επισκέφτηκε το Τελωνείο αλλά και το ακριτικό φυλάκιο στα σύνορα με την Τουρκία.

Τον συνοδεύουν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Παναγιώτης Φαραντάτος, Έλενα Σώκου και Χρυσή Μπαχαρίδου.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ αρχικά γεύτηκε τοπικά προϊόντα και έφαγε πρωινό στις Καστανιές, στη συνέχεια ενημερώθηκε στο Τελωνείο από τους αρμόδιους για τα προβλήματα που υπάρχουν και τη δραστηριότητά τους, ενώ το ίδιο συνέβη και στο στρατιωτικό φυλάκιο από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού κ.Λαλούση, παρουσία του διοικητή της 16ης Μεραρχίας υποστράτηγου Ιλαρίδη.

Από τις Καστανιές αναχώρησε μαζί με τη συνοδεία του για το χωριό Νέα Βύσσα, προκειμένου να επισκεφτεί τον πολύ γνωστό και με σημαντική δραστηριότητα Συνεταιρισμό τον Σκορδοπαραγωγών.

Στη διαδρομή σταματούσε το αυτοκίνητο του κόσμος για να τον χαιρετήσει και να του μιλήσει. Στη Νέα Βύσσα, από όπου να επισημάνουμε κατάγεται η υποψήφια βουλευτής του κόμματος της Χρυσή Μπαχαρίδου, η ίδια και οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού τον ενημέρωσαν για τη διαδικασία συλλογής των σκόρδων και την επεξεργασία που γίνεται αυτή την εποχή.

Ο κ.Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φυσικά επισήμανε αυτό που αναφέρει και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, πως οι αγρότες θα πρέπει να συνεταιριστούν ή να κάνουν συμπράξεις για να τους δοθούν κίνητρα και να μπορέσουν να συσκευάζουν και να διαθέσουν καλύτερα και πιο εύκολα τα προϊόντα τους.

Αυτή τη στιγμή η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζεται στην Ορεστιάδα όπου επισκέπτεται την αγορά και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Διδυμότειχο.