Με τεράστια και δυναμική συμμετοχή κόσμου, η συγκέντρωση της Χρυσής Μπαχαρίδου στην Ορεστιάδα (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Με τεράστια και δυναμική συμμετοχή κόσμου, η συγκέντρωση της Χρυσής Μπαχαρίδου στην Ορεστιάδα (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Με τεράστια και δυναμική συμμετοχή κόσμου και μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έγιναν στην Ορεστιάδα, όπως είπε στην παρέμβαση του ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, έγινε χθες βράδυ ο αγιασμός του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτού Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρυσής Μπαχαρίδου.

Σε αντίθεση με τους άλλους συνυποψήφιους της οι οποίοι επέλεξαν κλειστούς χώρους, η νεαρή υποψήφια βουλευτής πραγματοποίησε την πολιτική εκδήλωση της σε ανοιχτό χώρο και η παρουσία των φίλων, γνωστών, συγχωριανών της από τη Νέα Βύσσα και υποστηρικτών, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και έδειξε ότι διεκδικεί δυναμικά την είσοδο της στην Βουλή στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Παρουσία του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος μάλιστα μίλησε για την υποψηφιότητα της, κάτι που δεν είχε συμβεί στις συγκεντρώσεις των άλλων υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ στις οποίες είχε παραβρεθεί. “Είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα. Δείχνει την δυναμική, την εκτίμηση και την συμπαράσταση στο πρόσωπο της Χρυσής Μπαχαρίδου και της οικογένειας της. Πρέπει να αναρωτηθούμε αν ήρθε η ώρα να εκτιμήσουμε, να τιμήσουμε και να προτιμήσουμε νέους ανθρώπους, που τα βλέπουν τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Η Χρυσή Μπαχαρίδου, φανερά συγκινημένη και έχοντας δίπλα της τον πατέρα της Γιώργο, την μητέρα της Φανή και την αδερφή της Μαρία, που συμπαραστέκονται σε όλη αυτή την προσπάθεια της, επεσήμανε ότι: “Αυτός ο αγώνας είναι κοινός. Καμιά ψήφος χαμένη. Είναι αδύνατο να καταλάβεις, να νοιώσεις, να πονέσεις, να αγωνιστείς με το ίδιο πάθος για έναν τόπο όταν δεν ζεις σε αυτόν. Ναι ζω εδώ και όλοι μαζί ενωμένοι θα δουλέψουμε εμείς για μας”.

Σήμερα εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Η νεαρή υποψήφια βουλευτής Έβρου της Ν.Δ ολοκληρώνει σήμερα την προεκλογική της εκστρατεία με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της προεκλογικής περιόδου προσκαλεί όλους να βρεθούν και να μιλήσουν για όλα αυτά που απασχολούν τους Εβρίτες και όσα θέλουν να γίνουν, στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει στις 9 το βράδυ στο Ταράτσα book’n’coffee που βρίσκεται στην οδό Αίνου 46 στην Αλεξανδρούπολη.