Δήμος Ορεστιάδας-Γιορτές ΑΡΔΑΣ: Πληρώνει 43.400 ευρώ στον Αργυρό, φθηνότερη (13.640 ευρώ) η Φουρέιρα

Δήμος Ορεστιάδας-Γιορτές ΑΡΔΑΣ: Πληρώνει 43.400 ευρώ στον Αργυρό, φθηνότερη (13.640 ευρώ) η Φουρέιρα

Το ποσό των 119.719,80 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Ορεστιάδας μέσω της ΔΗΚΕΠΑΟ, μόνο για τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στις φετινές εκδηλώσεις “25η Συνάντηση Νέων Άρδας 2019”, με τα περισσότερα χρήματα να παίρνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με 43.400 ευρώ για μια βραδιά.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΠΑΟ που συνεδρίασε στις 26 Ιουνίου με Πρόεδρο τον Αρχοντή Αρχοντίδη, αποφάσισε τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν από 24 έως 28 Ιουλίου στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις. Το μεγαλύτερο ποσό όπως ήδη αναφέραμε θα δοθεί στον Κωνσταντίνο Αργυρό με 43.400 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) και ακολουθούν η Ελευθερία Αρβανιτάκη με 15.500 ευρώ, η Ελένη Φουρέιρα τρίτη στη σειρά με 13.640 ευρώ και οι Lokomondo με 12.400 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ

ΑΡΓΥΡΟΣ-ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΡΔΑΣ

Φυσικά δεν θα κοστίσουν μόνο αυτά τα χρήματα οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στις Καστανιές, αφού ο δήμος Ορεστιάδας μέσω της ΔΗΚΕΠΑΟ κάθε χρόνο αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής τους στην πόλη και διατροφής.

Ακόμα δεν έκαναν δημόσιο απολογισμό

των περσινών εκδηλώσεων με Ρουβά, Πάολα 

Κι επειδή πολύς λόγος έγινε πέρυσι για το αντίστοιχο θέμα, ακόμα περιμένουμε τόσο από τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη όσο και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντή Αρχοντίδη, τον δημόσιο, αναλυτικό απολογισμό των εκδηλώσεων Συνάντηση Νέων Άρδας 2018, όπως είχαν δεσμευθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Να μας αναφέρουν δηλαδή πόσα ήταν τελικά συνολικά τα έσοδα και έξοδα, με τις πολύ υψηλές αμοιβές καλλιτεχνών όπως η Πάολα και ο Ρουβάς, που εισέπραξαν επίσης για μια βραδιά όσα φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ότι έγιναν δημοτικές εκλογές και οι πολίτες του δήμου Ορεστιάδας τους επανεξέλεξαν και μάλιστα έστω και με ελάχιστους ψήφους από την πρώτη Κυριακή, δεν αποτελεί ασφαλώς… κολυμβήθρα του Σιλωάμ και θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν στους δημότες τους, τα χρήματα των οποίων διαχειρίζονται.