Αλεξανδρούπολη: Συναγερμός και τεράστια κινητοποίηση για γυναίκα που εξαφανίστηκε στην περιοχή Λουτρών

Αλεξανδρούπολη: Συναγερμός και τεράστια κινητοποίηση για γυναίκα που εξαφανίστηκε στην περιοχή Λουτρών

Συναγερμός και τεράστια κινητοποίηση έχει σημάνει από το πρωί στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, για τον εντοπισμό μιας μεσήλικης γυναίκας η οποία εξαφανίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Λουτρά.

Συγκεκριμένα, τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ενημέρωσε ότι βρίσκεται καθηλωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της και δεν μπορεί να μετακινηθεί, ούτε να βγει έξω από αυτό. Δεν έδωσε όμως κανένα άλλο στοιχείο ή στίγμα για την περιοχή που είναι και έτσι άμεσα η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, οι συγγενείς της αλλά και συγχωριανοί της εθελοντές, ξεκίνησαν την αναζήτηση της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας η εξαφανισμένη, κάτι που μεγαλώνει την αγωνία όλων αλλά κυρίως των δικών της ανθρώπων, ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Κούκουρας προίσταται και συντονίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως, οι έρευνες για τον εντοπισμό της έχουν αποβεί άκαρπες και φυσικά συνεχίζονται με εντατικότερο ρυθμό, αφού οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα η έντονη ζέστη, δημιουργούν περισσότερες δυσκολίες.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ