Μεταγραφή στον Σύλλογο TaeKwonDo των Ολυμπιονικών για τα αδέρφια Βαϊλεζούδη (φωτό)

Μεταγραφή στον Σύλλογο TaeKwonDo των Ολυμπιονικών για τα αδέρφια Βαϊλεζούδη (φωτό)

Μεταγραφή στον Σύλλογο Τάε Κβον Ντο των Ολυμπιονικών για τα αδέρφια Βαϊλεζούδη, που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο άθλημα προκρίθηκαν να μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή τους ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες και ανήκουν πλέον στον σπουδαίο Σύλλογο του προπονητή Χρήστου Σαπαρίδη, γνωστού για την μεγάλη εμπειρία του στον χώρο  του TaeKwonDo και ο οποίος έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με πιο γνωστή και κορυφαία φυσικά την Ολυμπιονίκης μας στη Βαρκελώνη Μόρφω Δροσίδου, της οποίας ήταν ο προπονητής και ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κορυφή.

Έτσι λοιπόν τα αδέρφια Βαϊλεζούδη που κατάγονται από τα Ρίζια Ορεστιάδας, ανήκουν πλέον και επίσημα στον Σύλλογο “Α.Κ.Ταεκβοντο Ορεστιάδας” και ήδη προπονούνται με τους Χρήστο Σαπαριδη Χρήστο και Βύρωνα Τσολακίδη.

Μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που έγινε στο Βέλγιο, συνεχίζουν αυτή τη στιγμή και ήδη βρίσκονται στο δημοφιλέστερο TaeKwonDo camp της Ευρώπης που διεξάγεται στο Καρπενήσι, μαζί με τους προπονητές τους Χρήστο Σαπαρίδη και Βύρωνα Τσολακίδη.

Στο International Training Camp στο Καρπενήσι διδάσκουν σπουδαίοι προπονητές και συγκεκριμένα οι:

1) Ζηνέλλης Θεόδωρος: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδας Τάε κβον Ντο-ΕΛ.Ο.Τ και  Προπονητής Αίαντα  Αγίου Δημητρίου
2) Δάκος Τζανής: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Γερμανίας
Gambluch Leonardo: Ολυμπιακός προπονητής Αργεντινής
 Master LeeJae Soo: Προπονητής της εθνικής ομάδας του Τουρκμενιστάν , -προπονητής  Εθνικής ομάδας  του Εθνικού Στρατού  Δημοκρατίας της Κορέας 

Από το International Training Camp στο Καρπενήσι και την συμμετοχή των αδερφών Βαϊλεζούδη είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.